Laskukonevitsit 90-luvulta?

Laskukonevitsit 90-luvulta?

Ainakin 90-luvulla (liekö jo aiemminkin) kuulin kaksi vitsiä, joissa oli ideana näpytellä laskimeen jotain lukuja, siis eräänlainen laskutehtävä, ja sitten kun laskimen lopussa käänsi ympäri niin tuloksesta oli luettavissa joku sana tai lause. Toinen vitsi meni jotenkin niin, että James Bond meni hotelliin, huoneeseen XX, tilasi sinne maksullisia naisia ja lopussa kysyttiin "mitä hän huomasi?" ja vastaus laskimessa oli 0,513513, "ei seiso". Toinen puolestaan kertoi autosta, jossa oli tietty määrä bensaa jne. ja lopussa kysyttiin, mihin asti auto pääsi. Vastaus 3770553 eli "essolle". Löytyisikö näitä muita? Entä miten noiden mainitsemieni esimerkkien laskutehtävät menivät?

Vastaus

James Bond vitsi ja toinen vastaava löytyvät esim. täältä: https://www.potku.net/forum/viewtopic.php?f=33&t=3122&start=720 . En referoi niitä tässä, koska ne ovat seksistisiä ja poliittisesti epäkorrekteja.

Autovitsiä en löytänyt, mutta laskutoimitushan voi olla mikä tahansa jonka tulokseksi saadaan luku 3770553. Itsehän näitä silloin koululaisinakin keksittiin, ensin etsittiin "hauskoja" sanoja ja sitten jokin sopiva tarina. Kai näitäkin olisi hyvä tallentaa kulttuurihistorian nimissä, joitakin löysin google-hauilla taskulaskin vitsi ja laskukone vitsi.

Muistaakohan joku Kysy.fi:n lukijoista näitä lisää?

Kommentit (0)

Vastauksesi