Laina-apua?

Laina-apua?

Saako mistään (puoleetonta) apua eri lainavaihtoehtojen läpikäymiseen, kun rahaa tarvisi aika pikaisesti? Pankki tietysti osaa kertoa omista tuotteistaan, mutta jos lisäksi katsoisi pienlainat ja muut? Koetin vertailla lainoja näillä eri vertailusivustoilla esim. https://moneybanker.com/fi/, mutta eihän nuo vertailut kovin kattavia ole enkä tiedä, voiko niihin luottaa. Miten luottokortit, miten nopeasti sellaisen saa? Onko paras kysyä omasta pankista vai voiko muilla firmoilla olla parempia tarjouksia? Mitään sen kummempia etuja ei tarvisi, kunhan olisi luottoa

2 vastausta

Kannattaa varmaan kysyä omasta pankista - niin lainaa, kuin kuinka kauan luottokortin saaminen kestää. Verkossa esimerkiksi Lendo.fi  ja Raha.fi --sivun kautta voi saada lainatarjouksen useammalta toimijalta. Kannattaa tutustua myös Kilpailu ja kuluttajaviraston luottoja koskevaan sivustoon, jossa on runsaasti hyödyllistä tietoa.

Kommentit (0)
21.01.201909:40
21
3

Hei, itse suosittelen vahvasti: https://www.lainaa.io -palvelua. Sain sieltä useita eri lainatarjouksia, joista valitsin itselleni edullisimman. Kannatta myös muistaa kysyä lainatarjous omasta pankista mikäli vakuuksia löytyy! 

Kommentit (0)

Vastauksesi