Laina-apua?

Laina-apua?

Saako mistään (puoleetonta) apua eri lainavaihtoehtojen läpikäymiseen, kun rahaa tarvisi aika pikaisesti? Pankki tietysti osaa kertoa omista tuotteistaan, mutta jos lisäksi katsoisi pienlainat ja muut? Koetin vertailla lainoja näillä eri vertailusivustoilla esim. https://moneybanker.com/fi/, mutta eihän nuo vertailut kovin kattavia ole enkä tiedä, voiko niihin luottaa. Miten luottokortit, miten nopeasti sellaisen saa? Onko paras kysyä omasta pankista vai voiko muilla firmoilla olla parempia tarjouksia? Mitään sen kummempia etuja ei tarvisi, kunhan olisi luottoa

5 vastausta

Kannattaa varmaan kysyä omasta pankista - niin lainaa, kuin kuinka kauan luottokortin saaminen kestää. Verkossa esimerkiksi Lendo.fi  ja Raha.fi --sivun kautta voi saada lainatarjouksen useammalta toimijalta. Kannattaa tutustua myös Kilpailu ja kuluttajaviraston luottoja koskevaan sivustoon, jossa on runsaasti hyödyllistä tietoa.

Kommentit (0)
21.01.201909:40
36
9

Hei, itse suosittelen vahvasti: https://www.lainaa.io -palvelua. Sain sieltä useita eri lainatarjouksia, joista valitsin itselleni edullisimman. Kannatta myös muistaa kysyä lainatarjous omasta pankista mikäli vakuuksia löytyy! 

Kommentit (0)
11.07.201914:32
1
1

Vakuudellinen laina on usein pikkaisen halvempi, mutta sen saaminen saattaa kestää vakuuksien arvioinnin takia. Vakuudettoman lainan taas saa paljon nopeammin. Toisaalta jos löytyy esimerkiksi omistusasunto, niin tavallaanhan se on myös pankin turvana vaikka laina itsessään olisi vakuudeton, jolloin hinnassa ei välttämättä enää ole isoa eroa. Vakuudettomia lainoja löytyy helposti ainakin Sortterin avulla ja helposti pääsee valitsemaan myös sen edullisimman vaihtoehdon.

Kommentit (0)
13.07.201914:23
0
0

Yleensä ottaen kysymyksessä mainitun sivuston kaltaisilla sivuilla olevat lainavaihtoehdot ovat hieman puolueellisia, mutta toisaalta ne antavat kuitenkin laajan kuvan markkinoiden tämän hetkisistä lainatuotteista. Etsiessäsi itsellesi sopivaa lainaa, kannattaa tutustua useisiin ennalta mainittuihin lainojen vertailu-sivustoihin sekä käydä läpi, jos jollain sivulla on eir tarjouksia lainoista kuin muilla. Itse löysin esimerkiksi sivulta: https://laina.ninja/lainaa-netista/ eri lainoja kuin alkuperäisessä kysymyksessä mainitulta sivulta. Homma vaatii siis jonkun verran työtä, mutta riippuen otettavan lainan suuruudesta, työ voi maksaa itsensä hyvin nopeasti takaisin. 

Kommentit (0)
13.07.201914:24
0
0

Yleensä ottaen kysymyksessä mainitun sivuston kaltaisilla sivuilla olevat lainavaihtoehdot ovat hieman puolueellisia, mutta toisaalta ne antavat kuitenkin laajan kuvan markkinoiden tämän hetkisistä lainatuotteista. Etsiessäsi itsellesi sopivaa lainaa, kannattaa tutustua useisiin ennalta mainittuihin lainojen vertailu-sivustoihin sekä käydä läpi, jos jollain sivulla on eri tarjouksia lainoista kuin muilla. Itse löysin esimerkiksi sivulta: https://laina.ninja/lainaa-netista/ eri lainoja ja tarjouksia kuin alkuperäisessä kysymyksessä mainitulta sivulta. Homma vaatii siis jonkun verran työtä, mutta riippuen otettavan lainan suuruudesta, työ voi maksaa itsensä hyvin nopeasti takaisin. 

Kommentit (0)

Vastauksesi