Kysymys saapuvista puheluista

Kysymys saapuvista puheluista

Eräät viranomaistahot eivät näytä puheluissaan numeroaan vaan näytössä lukee "tuntematon numero". Monien vanhusten tapaan myös meidän mummomme on niin peloteltu kaikenlaisilla puhelinhuijareilla, että ei varmasti vastaa tuntemattomaan numeroon (enkä tosin itsekään kovin herkästi). Niinpä esimerkiksi alaoven koodia kaivanneet sairaankuljetuksen pojat saivat etsiä muita keinoja sisäänpääsyynsä, kun kerran soittivat mummolle tuntemattomasta numerosta. Kysynkin, onko jotenkin teknisesti mahdotonta järjestää niin, että niissä tapauksissa, joissa numeroa ei haluta näyttää, näytössä lukisikin esim."Viranomaisnumero", "Poliisi", "Terveydenhuolto" tms?

Vastaus

Ei sen pitäisi olla kiinni tekniikasta. Nykyisin voidaan operaattorin puhelinasetuksista säätää puhelimen näytöllä näkyvä teksti haluamakseen.

Kommentit (1)
Telia on ainakin käyttänyt jotain säätömahdollisuutta. Jätin heille soittopyynnön, ... Telia on ainakin käyttänyt jotain säätömahdollisuutta. Jätin heille soittopyynnön, kun halusin keskustella virheellisestä laskusta. Soiton tullessa näytössä oli teksti Telia ja jotain muutakin. Auttanee myös siinä, että uskaltaa ilmoittaa soittajalle yksilöintitietoja joita en muuten kerro.
7.7.2018 12:08 Lahja Kotka 28044

Vastauksesi