Kysymys kumppanin saamiseen liittyen.

Kysymys kumppanin saamiseen liittyen.

Suomi24:ssä jotkut kirjoittavat että 26-vuotiaana on myöhäistä saada kumppania. Ovatko he oikeassa, jotka niin kirjoittavat siellä?

2 vastausta

Ihminen voi halutessaan ja oikean ihmisen kohdalle osuttua muodostaa parisuhteen missä tahansa iässä, vaikkei olisi koskaan aiemmin ollut parisuhteessa. Tunnen myös henkilökohtaisesti ihmisiä, jotka ovat muodostaneet (ensimmäisen) parisuhteensa mainitun iän jälkeen. Jos ei rakkaus katso aikaa ja paikkaa, niin ei se katso ikääkään.

Kommentit (0)
02.11.201621:21
657
96

Luin joskus jostain, että jos nainen ei ole pariutunut 30 täyttäessään, on todennäköisempää voittaa lotossa 7 oikein kuin pariutua. Kaikkihan on toki mahdollista, mutta sanoisin että s24:n pojat on tässä asiassa oikeilla jäljillä. Ensinnäkin siksi, että ikä ei ainakaan nosta ihmisen haluttavuutta ja jos ei kukaan huoli nuorenakaan, niin ei kyllä huoli vanhanakaan. Oleellista on juuri se, että halutulla ihmisellä on niin paljon kysyntää, että jos haluaa pariutua, myös voi pariutua, jos taas kysyntää ei ole, niin ei sitä mistään tulekaan. Toiseksi siksi, että suuri osa ihmisistä pariutuu nuorena ja vapaana olevien suunnilleen sopivan ikäisten määrä pienenee koko ajan. Kolmanneksi siksi, että moni pitää hyviä seksitaitoja suurena edellytyksenä kumppanille ja jos ei ole koskaan ollut parisuhteessa, niitä ei tietenkään ole. Moni myös pitää pariutumattomia friikkeinä, eikä halua edes tutustua. Itse luovuin toivosta juurikin suunnilleen 25-vuotiaana ja huomasin ihmisten asenteista, että noihin aikoihin kaikki myös lopettivat asiasta kyselemisen, joten sitä varmaan pidetään vähän sellaisena rajapyykkinä. 

Jos todella haluat kumppanin, eikä kysyntää ole aiemmin ollut, niin sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin muuttaa itseäsi. Jos olet nainen, parannuksen on tultava ulkonäköön. Jos taas mies, ongelma on hyvin todennäköisesti itsetunto. Jos vain odottelet prinssiä/prinsessaa saapuvaksi, niin kyllä, se on myöhäistä. Omalla aktiivisuudella kuitenkin saattaa saada aikaan muutoksen. 

Kommentit (1)
Voihan tietysti myös olla, että joku onkin ollut haluttu, mutta hän ei ole ollut kamala... Voihan tietysti myös olla, että joku onkin ollut haluttu, mutta hän ei ole ollut kamalan sosiaalinen eikä näin viettänyt aikaa näiden kanssa, jotka häntä ovat halunneet. Jos he ovat olleet vaikka vain koulukavereita ja nähneet lähinnä vain koulussa mutta vapaa-ajalla vain satunnaisesti tai eivät ollenkaan, niin hän ei edes välttämättä ole saanut tietääkään olevansa haluttu. Monilla tällaisillahan saattaa olla enemmän ihailijoita kuin hän tietääkään.
2.11.2016 23:55 O T 1437

Vastauksesi