Kuolleen eläimen sisällä nukkuminen?

Kuolleen eläimen sisällä nukkuminen?

Olen tässä nyt tunnin ajan googletellut enkä löydä vastausta. Muistelen joko nähneeni elokuvassa tai lukeneeni jostain, että aavikolla kuolleen kamelin vatsa olisi avattu ja siellä eläimen sisällä olisi ihminen nukkunut suojassa kylmyydeltä. Vai onko tällaista kenties käytetty kidutuskeinona, että ihminen on suljettu kuolleen eläimen raadon sisälle?

2 vastausta
22.01.202013:36
81005
12

Mulla meni 5 sekuntia Googlailussa ;) (vinkki: englanniksi löytyy osumia paremmin)

Eläimen mahalaukussa nukkumista on näytetty elokuvissa, mm. Star Wars ja The Revenant. Kyllähän se toimii vähän aikaa, mutta kuolleen eläimen ruho alkaa nopeasti jäähtyä (varsinkin lumessa) eikä se kauan lämmitä. Mutta parempi kuin ei mitään ja suojaahan se ainakin tuulelta/viimalta. Aika harvan eläimen (tyhjennettyyn) mahalaukkuun/suoliston tilaan mahtuu ihminen kokonaan, mahtaisko kameliinkaan.

Kidutuskeinosta ei ole tietoa.

Kommentit (0)
24.01.202016:57
3091
11

Ruotsalainen kirjailija Vilhelm Moberg Maastamuuttajat-sarjassaan kertoo miten Karl- Oskar joutuu tappamaan myrskyssä vetohärkänsä. Hän vetää sisälmykset pois härän sisältä ja pistää pienen poikansa lämpimän teuraan sisään suojaan ennenkuin lähtee etsimään apua.

  Maastamuuttajat-sarja on tullut myös televisiosta.

Kommentit (0)

Vastauksesi