Kun nyt esimerkiksi Roihuvuoren kirjasto on remontissa, luulisi helpoimmin...

Kun nyt esimerkiksi Roihuvuoren kirjasto on remontissa, luulisi helpoimmin...

Kun nyt esimerkiksi Roihuvuoren kirjasto on remontissa, luulisi helpoimmin löytyvän tiedon olevan; koska remontti päättyy, ja miten saan sinne tilaamani aineiston, joka jo pitkään on ollut "matkalla". Vaan kylläpä olen saanut jo tunnin etsiä, eikä tietoa löydy. Kiitos kun luultavasti vastaatte, mutta tärkeämpi kysymys on; EIKÖ OLE KAISTAPÄISTÄ ETTÄ NÄIN ILMEISEEN KYSYMYKSEEN PITÄÄ VIELÄ ETSIÄ VASTAUSTA ??!! Entisiltä sivuilta jos jo jotain oppi löytämään, tietysti sivut piti suunnitella KOKONAAN UUSIKSI, että suunnittelija pääsi loistamaan, ja asiakkaat saivat aloittaa opettelun alusta, ikään kuin ei heillä muuta huvittelumuotoa olisikaan.

Vastaus

Valitettavasti Roihuvuoren kirjaston remontin päättymisestä ei ole varmaa tietoa. Kirjaston viereen, Porolahden koulun pihaan, on järjestetty 3.1.2013 lähtien kirjastoautovuoro torstaisin klo 15.15 - 15.45. Varaamasi aineisto on siirretty saapuvaksi Herttoniemen kirjastoon. Mikäli haluat hakea varauksesi toisesta kirjastosta, voit vaihtaa noutokirjaston Helmet.fi:ssä tai soittaa esimerkiksi Herttoniemen kirjaston asiakaspalveluun numeroon (09) 310 85080.

Roihuvuoren kirjaston remontti on laaja ja siksi pitkäaikainen. Ainakin putket, ilmastointi, lattiat ja palvelualue uusitaan. Kirjahyllyjä ei vaihdeta vaan entisöidään. Vanha ainutlaatuinen miljöö siis säilyy.

Pahoittelemme remontista aiheutuvia häiriöitä, ja toivotamme Roihuvuoren asiakkaat tervetulleiksi kirjastoautoon ja Herttoniemen kirjastoon.

Kommentit (0)

Vastauksesi