Kuka järjestää matkoja jatkosodan taistelupaikoille?

Kuka järjestää matkoja jatkosodan taistelupaikoille?

Kysymyksiä tulee teille entiseen tahtiin, vastauksia yksi kappale päivässä. Kun nyt esitän kysymyksen niin saanko vastauksen ennen syksyä? Siis, järjestääkö kukaan matkoja tulevana kesänä jatkosodan taistelupaikoille, lähinnä Munakukkulalle?

2 vastausta

Kaikki vanhat iGS-vastaajat eivät ole vielä päässeet kiinni tähän uuteen Kysy.fi-systeemiin. Pahoittelemme viivästyksiä.

Löytämäni lähteen mukaan Munakukkulalle on nykyisin hankala päästä, koska alueelle on rakennettu yksityisiä kesäasuntoja. Tämä lie luonnollinen syy siihen, miksi matkoja paikan päälle ei ole saatavilla. Sen sijaan muita jatkosodan taistelupaikkoja voi käydä katsomassa Vihdin Liikenteen tai Lomalinjan tarjoamilla sotahistoriallisilla matkoilla, joista lisätietoa Vihdin liikenteen sivuilla ja Lomalinjan sivuilla.

Kommentit (0)
02.06.201313:22
22034
78

Sotahistoriallisia matkoja järjestää moni yritys. Helsinkiläisten saavutettavissa lienevät vaikkapa Linja-autoliikenne P. Puolakka Ky, Jyrkilä Oy ja JaPi-matkat. Reissuilla on erilaisia oppaita aina evp-upseereista muihin asiantuntijoihin. Myös Vuorelan liikenne järjestää bussin asiantuntevine kuljettajineen, mutta sillä ei ilmeisesti ole varsinaista "matkajaosta" kuten edellä mainitulla kolmella.

Matkahan voi järjestyä keräämällä itse ryhmän halukkaita, jotka sitoutuvat tiettyyn aikatauluun ja hintaan ja tilaa reissun joltakin yritykseltä, esimerkiksi yllämainituilta. Yksinkertaisempi keino on ostaa paikka valmismatkabussiin. Näitä on vaikkapa JaPin listalla.

Kommentit (1)
Lisätäänpä listaan vielä Matka-Majuri. http://www.matka-majuri.fi/?section=Matkat&pa... Lisätäänpä listaan vielä Matka-Majuri. http://www.matka-majuri.fi/?section=Matkat&page=Valmismatkat
2.6.2013 13:33 Lahja Kotka 22034

Vastauksesi