Kuinka voi lyhentää itseään, jos on liian pitkä?

Kuinka voi lyhentää itseään, jos on liian pitkä?

Eikä pelkästään niin, että vain näyttää lyhyemmältä, vaan oikeasti lyhenee ainakin muutaman cm?

3 vastausta

Muutama vuosi sitten meiltä kysyttiin keinoa lyhentyä terveellä tavalla. Eipä siihen löydetty silloin mitään ratkaisua. Oma pituutensa pitänee vain hyväksyä.  

http://www.kysy.fi/kysymys/onko-mahdollista-lyhentya

Kommentit (0)
27.05.201823:37
24494
47

Kyllä koipien lyhennyksiä on tehty ulkomailla paljonkin. Tosin ne on pääasiassa tehty siksi, että on korjattu vaikeasti eripituisia jalkoja tai jonkin sairauden aiheuttamaa eripituisuutta, mutta jenkeissä, missä on rahalla saatavissa sellaista, mistä täällä ihmiset vain uneksivat, on varmasti tehty kosmeettisiakin operaatioita. Kallista, epämukavaa, riskaabelia. 

Aihe esiintyi jo 80-luvulla eräässä romaanissa, muistaakseni Fay Weldonin Naispaholaisen elämä ja rakkaudet. Teoksessa isokokoinen ja ei -edustavan näköinen nainen käy läpi joukon kirurgisia operaatioita kostaakseen miehelleen ja tämän uudelle rakastetuille.

Ohessa pari englanninkielistä linkkiä. Kysyjä voi etsiä itse lisää vaikkapa hakusanoilla leg shortening tai height reducing.

Kommentit (0)
25.05.201809:43
3759
14

Ihmisille on tehty jopa pidennysleikkauksiakin siten, että sääriluu katkaistaan ja vedetään katkaisupinta hieman erilleen, jolloin väliin kasvaa uutta luuta ja sama toistetaan useampaan kertaan. En ole alan ammattilainen, mutta uskoisin, että vastaavasti voitaisiin sääriluusta myös ottaa pätkä pois ja kasvattaa takaisin yhteen. Jalkojen lyhentäminen tietysti muuttaa ihmisen mittasuhteita eikä luultavastikaan esteettisesti edullisempaan suuntaan. Joka tapauksessa tuollainen operaatio olisi pitkäkestoinen ja kivulias.

Kommentit (0)

Vastauksesi