Kuinka näihin Tv-sarjoihin valikoitui juuri nämä kappaleet tunnareiksi?

Kuinka näihin Tv-sarjoihin valikoitui juuri nämä kappaleet tunnareiksi?

Salatut elämät -saippuasarjan tunnusmusiikkina on alusta lähtien ollut Anna Hanskin Tunteisiin -kappale. Ensiksi alkuperäisversiona, ja myöhemmin elektronisena instrumentaaliversiona joka se on edelleenkin. Uusi päivä -draamasarjan tunnusmusiikkina on puolestaan Kolmas nainen -yhtyeen Hyvää ja kaunista -kappale.

Kuinka siis juuri nämä biisit ovat valikoituneet näiden sarjojen tunnareiksi?
Onko tunnusbiiseiksi valittu kappaleet, jotka kuvaavat parhaiten näiden sarjojen tapahtumia ja luonnetta?

Vastaus
29.01.201706:54
544
29

Sellaista joskus olen lukenut että Tunteisiin -kappale ei ole Anna Hanskin vaan suomennettu ruotsalaisesta Jag Vill -nimisestä kappaleesta. Anna Hanskin suomennos oli kuitenkin tullut vasta ulos tuotannosta 1999 julkaistuna singlenä, joten se saattoi helpostikki vain kolahtaa Salattuja elämiä suunitelleen tuotantotiimin tajuntaan menevänä rallina. Luulempa että sitä biisiä valittaessa on mietitty kappaletta josta jää korvamato ja saa ihmiset koukkuun tv-sarjaan.

Uusi päivä tv-sarjan tunnusmusiikiksi valitun Kolmas nainen -yhtyeen Hyvää ja kaunista kappaleen, voisin käsittää valikoituneen laulun teeman mukaisesti. On luultavasti katsottu että kyseisen laulun sanat sopivat tv-sarjan henkeen. Pienellä fiksauksella tosin, kuten voi huomata.

En ole asiaa tarkemmin kysellyt mutta näin ainakin itse olettaisin. Toivotaan että joku laittaisi vielä paremman ja varmemman vastauksen kysymykseesi.

Kommentit (1)
Tunteisiin Wikipediassa: https://fi.wikipedia.org/wiki/Tunteisiin Jag Vill Spotify-... Tunteisiin Wikipediassa: https://fi.wikipedia.org/wiki/Tunteisiin Jag Vill Spotify-palvelussa: https://play.spotify.com/track/7i5v3ohgRqAem0fg6Bq03g
29.1.2017 09:33 Leo Salminen 1073

Vastauksesi