Kuinka monta ihmistä maailmassa nukkuu samanaikaisesti?

Kuinka monta ihmistä maailmassa nukkuu samanaikaisesti?

2 vastausta

Kysymykseen taitaa olla mahdoton vastata; missään ei pidetä kirjaa nukkujien määrässä, jos ei sitten Nukkumatilla ole asiasta salaista tietoa.

Kommentit (0)
27.10.201513:13
16751
55

eipä ole mahdoton vastata. tarvitaan vain tieto, kuinka paljon ihmiset nukkuvat keskimäärin. kaikista maailman ihmisistä tämän tiedon saaminen voi toki olla työlästä, mutta pannaan arvaten, että ihminen nukkuu keskimäärin 8 tuntia vuorokaudessa. kun useat aikuiset varmaan nukkuvat vähemmän ja useat lapset - toivottavasti - enemmän, ei se hirveän kauhean kamalan kauas totuudesta ole. kun kahdeksan tuntia on kolmasosa vuorokaudesta, on joka hetki KESKIMÄÄRIN noin joka kolmas ihminen nukkumassa.

Kommentit (1)
Jos tätä keskimääräistä arvioita haluaa tarkentaa, niin väkirikkaimmat valtiot ovat... Jos tätä keskimääräistä arvioita haluaa tarkentaa, niin väkirikkaimmat valtiot ovat GMT+5...GMT+8 aikavyöhykkeillä, joten silloin kun siellä on yö, on paljon enmmän porukkaa unessa kuin GMT+11...GMT-10 ja GMT-2 aikavyöhykkeiden nukkuessa. Halukkaat voivat laskea kunkin aikavyöhykkeen väestömäärät... http://www.reseledaren.nu/images/tidszoner.gif
27.10.2015 14:24 Köpi K 58808

Vastauksesi