Kuinka moneen kysymykseen ette ole vastanneet?

Kuinka moneen kysymykseen ette ole vastanneet?

Kuinka monta kysymystä olette hylänneet tämän vuoden aikana? Siis mihin ette ole vastanneet? Millä perusteilla ette vastaa kysymyksiin? Kun täällä kuitenkin sanotaan että kysy mitä vain?

2 vastausta

Tietoa palvelusta -kohdassa (musta yläpalkki) kerrotaan, että Kysy.fi-toimituksella on oikeus jättää kysymys ja vastaus julkaisematta. Perusteena voi olla esimerkiksi kysymykseen asiattomuus. Mielipidekirjoituksia, tiedotteita tai mainoksia emme julkaise. Toimitus ei myöskään käännä pitkiä tekstejä.

Vastaamattomien kysymysten määrää ei tilastoida, mutta pitkään vastanneena voin kertoa, että erittäin harva kysymys jää vaille vastausta. Mitä ihmeellisimpiin kysymyksiin olemme vastauksia antaneet, mm.näihin:

Kuinka pieneen tilaan ihmiskunta voidaan tiivistää jos poistetaan tyhjä tila välistä? http://www.kysy.fi/kysymys/kuinka-pieneen-tilaan-ihmiskunta-voidaan-tiivistaa-jos-poistetaan-tyhja-tila-valista

Miksi taivaalta sataa etanoita? http://www.kysy.fi/kysymys/miksi-taivaalta-sataa-etanoita

 

 

Kommentit (0)
04.04.201421:58
77457
48

Niin, ja sitten ovat vielä nuo noin 90 vastausta odottavaa tuolla Vastaa kysymyksiin-puolella. Vaikeita ovat selvittää tai sitten ei ymmärrä edes kysymysta... Ja kuulemma toistasataa jonossa olevaa.

Kommentit (0)

Vastauksesi