Kuinka kauan ihminen pärjää syömättä tai juomatta mitään?

Kuinka kauan ihminen pärjää syömättä tai juomatta mitään?

2 vastausta

Ihmisen selviämisestä ilman ruokaa on kysytty meiltä aiemminkin. Vastaus iGS:in arkistosta löytyy täältä: http://igs.kirjastot.fi/fi-FI/iGS/kysymykset/kysymys.aspx?ID=12c1130f-81...

"Lyhyesti sanottuna aika, jonka ihminen säilyy hengissä ilman ravintoa riippuu paljon ihmisen terveydestä ja ihmisruumiin yksilöllisistä ominaisuuksista. Lainataksemme iGS:in arkistosta löytämäämme vastausta: "Mitään virallista ennätystä ei Guinnessin ennätysten kirjasta tai muualta löydy, mutta sen voi sanoa, että kolme kuukautta täysin ilman ravintoa alkaa olla katto."

http://igs.kirjastot.fi/fi-FI/iGS/kysymykset/kysymys.aspx?ID=744f5955-0c...

Myös se kuinka kauan ihminen voi selvitä ilman vettä, riippuu monista seikoista. Äärimmäisissä olosuhteissa voi ihminen kuolla melko nopeastikin. Esimerkiksi kuumaan autoon jätetty pieni lapsi voi kuolla muutamassa tunnissa. Toisaalta taas optimaalisissa olosuhteissa aikuinen ihminen voi selvitä ilman vettä jopa yli viikon.

http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=how-long-can-the-average
http://www.survivaltopics.com/survival/how-long-can-you-survive-without-...

Kommentit (1)
"Vastaus iGS:in arkistosta löytyy täältä:..." ei muuten löydy - molemmat linkit joht... "Vastaus iGS:in arkistosta löytyy täältä:..." ei muuten löydy - molemmat linkit johtavat ei-minnekään. tämä sivu-uudistus on sieltä kehnommasta päästä: betaversio otettiin käyttöön varoittamatta siten, että vanha igs on kadonnut jonnekin e-taivaaseen. tollot.
11.3.2013 21:16 Mika Suominen 21673
23.02.201923:35
308
51

Kammottavan ennätyksen teki Pater Kolbe keskitysleirillä ns. nälkäbunkkerissa. Kuusitoista päivää ilman ruokaa ja vettä. Sitten hänet surmattiin fenoliruiskeella, koska selliä tarvittiin muuhun tarkoitukseen.

Kommentit (0)

Vastauksesi