Kirjat tarvitsevat korjausta

Kirjat tarvitsevat korjausta

"Miten saat, mitä haluat" / Orison Swett Marden ; Unohdin palauttaessani huomauttaa että yksi sivu alussa on kirjasta irti.

 

Samoin kattattaisi tarkistaa mitä voisi tehdä kirjalle "Syö itsesi suomalaiseksi". Sivusta 48 muutama sivu eteen päin, sivut on teipattu pienella teipillä ylhäältä ja alhaalta. Muuten sivut varmaan olisivat irti kirjasta.

Vastaus

Kirjaston henkilökunta pyrkii tarkistamaan kaiken kirjastoon palautetun aineiston kunnon. Mielellään myös kuulemme asiakkailta, jos jokin kirja, DVD- tai CD-levy on huonokuntoinen. Valitettavasti nykyisin monet kirjat eivät kestä kovinkaan kauan hyvässä kunnossa, vaan niiden sivuja lähtee irti jopa parin lainauksen jälkeen.

Kirjastoissa on joitakin ammattitaitoisia kirjansitojia, jotka korjaavat huonokuntoisia kirjoja ja kaikissa kirjastoissa tehdään myös kirjojen pienkorjauksia. Mikäli kirja on uudehko tai kirjalla on vielä kysyntää, liimataan kirjastoissa irtosivut paikalleen. Toivomme, että asiakkaat eivät teippaa kirjaston kirjojen sivuja vaan kaikki kirjojen kunnostustyö tehdään kirjastoissa.

Kommentit (0)

Vastauksesi