Kirjastokortti ja tulostaminen

Kirjastokortti ja tulostaminen

Hei, Kirjastokorttini tuhoutui vuosia sitten ja nyt pitäisi hankkia uusi. Voinko tilata uuden kortin tätä kautta vai käymällä kirjastossa. Lisäksi tarvitsen ilmeisesti nettitunnukset jotta voisin tulostaa välillä kirjastossa. Mitä per sivu tulostaminen maksaa nykyään ja tiedättekö jotain edullista paikkaa jos tulostaa useampia sivuja kerrallaan?

Vastaus

Saat uuden kirjastokortin odottaessa mistä tahansa HelMet-kirjastosta. Varaa mukaasi voimassa oleva henkilötodistus, passi tai kuvallinen Kela-kortti. Uuteen korttiin liitetään nykyisin yleensä aina myös pin-koodi eli tunnusluku, joka tarvitaan kirjaston asiakaskoneille kirjautumiseen. Tulostaminen on mahdollista kaikilta koneilta ja tulosteet maksavat 40 snt / sivu.

Viikin kirjaston kopiokone toimii Yliopistopainon tulostuskortilla. Kahden euron arvoisella kopiokortilla saa 10 kopiota. Helsingin yliopiston Viikin kampuskirjastosta, joka sijaitsee samassa rakennuksessa kuin Helsingin kaupunginkirjaston Viikin toimipistekin, voi ostaa 70 kopion tai 150 kopion kortin, jolloin yhden kopion hinta on huomattavasti alhaisempi.  

Kommentit (0)

Vastauksesi