Kirja seksuaalisuudesta ja murrosiän kysymyksistä?

Kirja seksuaalisuudesta ja murrosiän kysymyksistä?

Voitteko suositella sopivaa kirjaa 15-vuotiaalle pojalle (tai tytölle) (seksuaalisuudesta ja murrosiän kysymyksistä), joka olisi saatavissa kirjakaupasta tai tilattavissa väestöliitosta. Kirjakaupassa eivät osanneet löytää mitään.

Vastaus
14.02.201712:26
1955
45

Hei, hyvä kun kysyit, sillä Väestöliitolla on useita nuorille suunnattuja kirjoja seksuaalisuudesta ja murrosiästä.

Viime vuonna Väestöliitto julkaisi poikakirjan "Pakko kysyä", joka kertoo muun muassa seksistä, kasvamisesta ja seurustelusta. Kirjan sisällöt ovat tulleet nuorilta itseltään.
Kirja maksaa Väestöliiton nettikaupassa tällä hetkellä 15 euroa:
http://www.vaestoliitto.fi/nettikauppa/nuoret-seksuaalikasvatus/?num=6040597&upotusURI=/nettikauppa/nuoret-seksuaalikasvatus/&x198711=Select/Card

Tytöille on puolestaan tehty kirja nimeltään "Tyttöjuttuja". Se on kirja tyttönä olemisesta; sen keveydestä ja raskaudesta, iloista ja pettymyksistä, huolenaiheista ja tiedontarpeista.  Siinä on myös tehtäviä ja testejä, otteita nuorten tyttöjen kirjoituksista sekä tilaa omille muistiinpanoille, tunteille ja ajatuksille. Kirja on tarkoitettu 11 − 15-vuotiaille.
Kirjan voit ostaa Väestöliiton nettikaupasta 10 eurolla:
http://www.vaestoliitto.fi/nettikauppa/nuoret-seksuaalikasvatus/?num=2047323&upotusURI=/nettikauppa/nuoret-seksuaalikasvatus/&x198711=Select/Card

Poikien Puhelimen Youtube-kanavalla on myös humoristisia, mutta asiallisia vastauksia moniin, nuoria pohdituttaviin kysymyksiin:
https://www.youtube.com/channel/UC0m2DENDl-E4ayt0D0Wfs9g

Kommentit (0)

Vastauksesi