Ketkä kuuluivat Estonian toiseen miehistöön?

Ketkä kuuluivat Estonian toiseen miehistöön?

Laivoilla on yleensä työvuorot jotka vaihtelevat varustamo kohtaisesti 2vko laivalla 2vko maissa. Olen lukenut kaiken suomennetun sekä paljon ulkomaisia kirjoituksia koskien Estoniaa mutta en ole löytänyt vastauksia ketkä kuuluivat Estonian ns. Toiseen työvuoroon ja miten he ovat selviytyneet tapaturmasta? Ovatko jatkaneet merimiestyötä ja miten he kokivat onnettomuuden?

2 vastausta

Yleensä jälkipuinnissa on keskitytty uhrien ja laivalta pelastettujen kohtaloihin. Myös uhrien omaisia on haastateltu ja heidän tuntemuksiaan käsitelty joissakin yhteyksissä. Eipä onnistunut vastaajakaan löytämään Estonian vapaalla, maissa olleiden merimiesten ja muun henkilökunnan nimiluetteloa. Myöskään mitään selvitystä heidän myöhemmistä vaiheistaan ja työuristaan ei helposti tunnu löytyvän. Suoraan viron kielellä voisi vielä yrittää verkkohakuja jos taitoa on, tai sitten vaikkapa google kääntäjää apuna käyttäen.

Kommentit (0)
17.02.201812:59
215
63

En löytänyt tietoa Estonian toiseen työvuoroon kuuluneista henkilöistä, mutta tapaturman aikana työvuorossa olleet henkilökunnan jäsenet on listattu alla olevassa linkissä. Estonian viimeisellä matkalla oli mukana myös laivan toinen kapteeni, Avo Piht, joka tosin oli laivassa vain matkustajana.

Kommentit (0)

Vastauksesi