Kesän ajan kaivattu ja odotettu maailmankansalainen Esteri on saapunut ja...

Kesän ajan kaivattu ja odotettu maailmankansalainen Esteri on saapunut ja...

Kesän ajan kaivattu ja odotettu maailmankansalainen Esteri on saapunut ja suihkuttaa vettä yllemme ainakin pääkaupunkiseudulla nyt jättiämpäreittäin.
Luonnon ja vesivarojemme riittävyyden kannalta asia on siis mitä mainioin mutta ... kastun tavaroineni muuallakin kuin uima-altaassa. Sateenvarjo kääntyy tuulessa nurin, ja sadetakki hiostaa. Sitä paitsi selkäreppua tai tietokonesalkkua ei takki suojaa ja varjonkin kate jää puutteelliseksi tuulisella ilmalla.
Äsken näin erään pyäräilijän repun suojana muovipeitteen, samantyyppisen kuin reunoistaan kuminauhoin kiristetty joustoaluslakana tai se muovinen kertakäyttösuoja, joka vedetään ulkojalkineitten ylle sisällä liikuttaessa, kun halutaan välttää lattioiden likaantuminen.
Mistä näitä suojia voi ostaa - urheiluliikkeistäkö? Ja millä nimellä niitä pitää kysyä myyjältä; nämä näet usein muuttuvat eläväksi kysymysmerkiksi, jos asiakas ei osaa haluamaansa erikoistavaraa sen oikella kauppanimikkeellä kysyä?
PS. Niin, ja mitä sanaa kielessämme käytetään oikeaoppisesti tuosta "kauppanimikkeestä", jolla tarkoitan tietyn myyntiartikkelin käytössä olevaa yleisnimeä, en varsinaista kauppanimeä, joka käsittääkseni kertoo tuotemerkin ja viittaa usein valmistajaankin?

Vastaus

Partioaitta ainakin myy kyseistä tuotetta nimellä "Sadesuoja".

Sadesuojia voi kysellä retkeilyliikkeistä, ja urheiluliikkeiden retkiosastoilta.

Lisätietoa:
http://www.partioaitta.fi
http://www.partioaitta.fi/index.php?cPath=1_6_81

Kommentit (0)

Vastauksesi