Kermavaahto vs. pehmisvaniljajäätelö: kumpi arvokkaampaa

Kermavaahto vs. pehmisvaniljajäätelö: kumpi arvokkaampaa

Kumpi ~ saman *) annoskoon (sokeroitu) kermavaahtokasa vai pehmistä, softista tai kuten Hesburger nimittää, pehmytintä, on Suomessa / ! / arvokkaampaa jäätelöannoksen päälle tai (lämpimän) leivonnaisen kylkeen / päällä? = Kumpi annos olisi raaka-aineiltaan arvokkaampaa, se, johon laitetaan lisukkeeksi kermavaahtoa vai se, johon laitettaisiin pehmistä, pehmytintä eli softista? - - *) Miten ikinä sitten samaa annoskokoa arvioitaisiinkaan, kuten: x paljonko saa ujutettua jäätelö/annoksen päälle tai viereen (lautaselle) x saman/ko painon tai tilavuuden mukaanko.

1/2 Kumpaa yleisesti suositellaan jäätelöannoksen päälle (kun ei hyväksyttäisi vastausta että oman maun mukaan) perusteluineen, (sokeroitua) kermavaahtoa vai pehmistä (pehmytintä / softista)? - - 2/2 Onko kahviloiden soveltama suihkepullokermavaahto laadukasta kermavaahtoa? /^ tämä ei ole mainos/.

Kuvat: 
Vastaus

Nämä vähän hankalasti hahmottuvat kysymykset ovat ehkä heränneet  Hesburgerissa asioidessa. Olisikohan parasta ottaa suoraan yhteyttä yritykseen palautelomakkeen kautta.

Kommentit (0)

Vastauksesi