Kenen runo / aforismi on seuraava: " Ei onni tule köyhyydestä tai rikkaudesta...

Kenen runo / aforismi on seuraava: " Ei onni tule köyhyydestä tai rikkaudesta...

Kenen runo / aforismi on seuraava: " Ei onni tule köyhyydestä tai rikkaudesta, ei maailman antamista aineksista. Se tulee meistä sisältä, hiljaa hymyillen, suukottaa poskelle ja kuiskaa korvaan, - sinä olet minun valittuni.". Onko tekijä tuntematon vai minkämaalainen aforismi on kyseessä. Kiitos!

3 vastausta

Aforismikokoelmiin on koottu lukuisia onnellisuuteen ja onneen liittyviä sitaatteja, mutta en onnistunut löytämään kysymääsi aforismia.
Teksti esiintyy myös monella keskustelupalstalla, esimerkiksi häärunona, mutta kukaan ei näyttänyt tietävän sen alkuperää.

Tietäisikö joku lukijoistamme kenen aforismista on kyse?

Kommentit (0)
24.05.201623:48
196
108

Pitkään meni, ennen kuin huomasin runoni olevan täällä. Itseasiassa kunnia asiasta kuuluu ystävälleni, joka kertoi tänään merkkipäivänsä kunniaksi runon postattuaan, löytäneensä sen netistä. Googlasin sen huvikseen ja sitähän on lainattu todella paljon! Tosin ilman tekijän nimeä, harmillisesti.

Mutta toivotaan, että tekijän nimi löytyisi paikoilleen jatkossa :)

Kommentit (0)
24.05.201611:39
196
86

Runo on minun kirjoittamani. Olen kirjoittanut sen 2000-luvun alussa.

Tekijä on siis tuolloin ollut Stina-Marjaana Markkanen, mutta olen sittemmin muuttanut sukunimeäni, joten tekijäksi voi merkata Stina-Marjaana Vänskä

Kommentit (1)
Aivan loistavaa palvelua! Tekijä löytyy ja ilmoittautuu välittömästi. Painaisin tykk... Aivan loistavaa palvelua! Tekijä löytyy ja ilmoittautuu välittömästi. Painaisin tykkää-nappia, jos sellainen olisi.
24.5.2016 11:42 Reijo Jaakkola 8545

Vastauksesi