Kenen pelto on naapurissa?

Kenen pelto on naapurissa?

Mökkitontin vieressä on pelto jonka omistajaa emme tiedä. kaivon vedestä on löytynyt eloperäistä bakteeria ja epäilemme pellon vaikuttavan asiaan; lannoitus? Mistä saan tietää kenen pelto on naapurissa, jotta voimme tiedustella lannoittaako omistaja peltoaan?

2 vastausta

Maanmittauslaitos ylläpitää Lainhuuto- ja kiinnistysrekisteriä, josta selviää maa-alueiden omistusoikeudet. Tiedot ovat julkisia, mutta maksullisia. Rekisterin tietoja voi tilata Maanmittauslaitoksen palvelupisteistä tai maistraateista (notariaattipalvelut).

Kommentit (0)
10.06.201412:08
55715
93

Ilmaiseksi asiaa voisi koittaa selvittää Paikkatietoikkunan avulla. Valitse karttatasoista näkymään Kiinteistöt, Kiinteistöjaotus ja Kiinteistötunnukset. Katso naapuripellon kiinteistötunnus (numerosarja, jossa viivoja välissä, zoomaa karttaa tarpeeksi suureksi, niin tunnukset tulevat näkyviin) ja katsele lähistöltä, onko sama tunnus jonkun asuintalon kohdalla. Jos on, niin he sen pellonkin omistavat. Mutta pellolla voi olla ihan oma tunnus, silloin ei auta kuin kysellä 1. vastauksen paikoista. 

Kommentit (0)

Vastauksesi