Kelan verkkosivujen kuvitus, kuvituskuvat

Kelan verkkosivujen kuvitus, kuvituskuvat

Koska (päivämäärä) Kelan verkkoetusivulla on vaihtunut oikea yläkuva, yksi kuva neljästä kuvasta ja miksi? < www.kela.fi/image/journal/article?img_id=2992076&t=1461839959855 >. Kuka kuvassa on? Nuori tummatukkainen nainen. Päätoiminen opiskelijako? Maksaako Kela niille, joita ottaa valokuviinsa verkkosivuilleen malleikseen, mallikansalaiksi.

Vastaus

Verkkosivuja päivitetään ajoittain, jotta ne pysyvät ajanmukaisina. Mitä kuvitukseen tulee, päättää siitä yleensä verkkosivuston ylläpito. Kelan sivujen mukaan verkkosivustosta vastaa viestintäosasto. Päätoimittaja on viestintäpäällikkö Minna Latvala ja vastaava toimittaja puolestaan kehittämispäällikkö Päivi Bergman. Ylläpidosta kuitenkin todetaan, että se on hajautettu eri puolille organisaatiota.

Yleensä kuvituskuvat ostetaan ulkopuoliselta taholta. Esimerkiksi Helsingin kaupunginkirjaston Helmetin kuvituskuvissa esiintyy myös oikeita asiakkaita ja työntekijöitä. Kelan tilanteesta tiedetään parhaiten organisaation sisällä. Suosittelisin kysymään asiaasi suoraan Kelalta esimerkiksi palautelomakkeen välityksellä. Vastaus on mahdollista saada joko sähköpostitse, puhelimitse tai kirjeenä.

Kommentit (0)

Vastauksesi