Kari Tapio

Kari Tapio

Kiitos antamastanne vastauksesta, Kari Tapion kunnianosoituslaulusta. En tarkoittanut tätä laulua. Laulussa jota tarkoitan mainitaan jotakin huurteisesta. Tämän laulun pitäisi olla aika uusi.

2 vastausta

Silloin kyseessä voisikin olla vuoden 1998 tangokuninkaan Jouni Kerosen uudehko kappale "Pari huurteista ja Kari Tapioo". Sitä ei näyttäisi olevan vielä YouTubella tai Spotifyssa. Esityksen voi kuitenkin kuunnella vielä jonkin aikaa Yle areenan Onnen sävel -tallenteelta.

Edellisessä vastauksessa tarjottiin kunnianosoituslauluksi siis Ilkka Vainion ja Timo Kiiskisen "Ystävän risti" -kappaletta. Sen lisäksi myös Mikko Alatalo näyttää tehneen muistolaulun Kari Tapiolle. Viime vuonna julkaistulla levyllään Kantri III Alatalo duetoi Matti Eskon kanssa "Itkukännit"-nimisen kappaleen. Tämä cd-levy on lainattavissa myös HelMet-kirjastoista.

 

Kommentit (0)
07.08.201415:52
4757
15

Karihan itse laulaa " otin aamiaiseksi oluen,jälkiruuaksi toisen huurteisen.." kappaleessa Sinä sunnuntaina silloin. Tämä löytyy Karin kokoelmilta ja alunperin Laulaja-levyltä,vuodelta 1994.

Kommentit (0)

Vastauksesi