Kannattaako testauttaa itsensä?

Kannattaako testauttaa itsensä?

Suutelin kielareita suomalaisen miehen kanssa joka on luultavasti vastikään harrastanut maksullista seksiä Aasiassa.Mitään muuta emme tehneet kuin vaan pari pidempää suudelmaa.Kannattaako käydä testeissä varalta?

3 vastausta

Oman terveyden mietityttäessä kannattaa olla yhteydessä terveydenhuollon ammattilaisiin esimerkiksi omalla terveysasemalla.

Kommentit (0)
14.05.201823:04
3987
24

Tässä mitään auktoritraktoriteettiä tarvita. Jokainen joka kirjoittaa suomen kieltä julkisuuteen, on velvollinen siitä huolehtimaan. Suomen kieltä rapauttavat erityisesti Yle ja HS. Jos  kansalla ei ole tervettä hyvää omaa kieltä, ei sillä ole omaa kultuuriakaan.

Kommentit (1)
Sana "mietityttää" on kyllä kelvannut kieitoimiston sanakirjaan (katso https://www.kiel... Sana "mietityttää" on kyllä kelvannut kieitoimiston sanakirjaan (katso https://www.kielitoimistonsanakirja.fi) ja kun sanaa etsii netistä, niin ainakin Google palauttaa vaikka kuinka paljon kielitoimiston tai kotus.fi:n sivuja, joilla sanaa on käytetty.
15.5.2018 12:23 Telttu Ella 8589
14.05.201811:54
3987
15

Täältä kirjastonkäyttäjän tasolta vaan että jos on ollut limakalvokontakti, ehdottomasti labraan. Ei se ole varalta vaan pakko, onko HIV, A-Z-hepatiitti vai mikä. Sitten on erikseen niinku meillä huru-ukoilla, omalääkäri sanoi jo kauan sitten että älä mieti eturauhassyöpää, menee yöunet. Mitään välitarkastuksia hormonitasapainosta tai kopelointia ei tehdä jos ei ole selviä pahoja oireita.

Ja vastaajalle snadi kommentti: mietityttää-verbiä ei ole olemassa. On miettiä - mietittää. Tosin mediassakin koko ajan on teetättää. Ei sellaista verbiä ole, on tehdä - teettää. Tosin saahan niitä tättää laittaa niin monta kuin halututtaattattaa.

Kommentit (1)
Ohhoh, Milläs auktoriteetilla sinä kiellät Suomen sanoja? Kyllä mietiyttää on tähä... Ohhoh, Milläs auktoriteetilla sinä kiellät Suomen sanoja? Kyllä mietiyttää on tähän asti ihan kunnon suomea ollut. Jos hyväksyt muodon teettää, joudut hyväksymään myöskin muodon teetätyttää. Tästähän on kaskukin, joka savoksi kuuluu jotenkin niin että hevonen vettää, metsuri veättää, piälysmies veätyttää ja Gutseitti veätätyttää. Kirjasuomeksi nuo verbimuodot ovat vetää, vedättää, vedätyttää ja vedätätyttää. Tuo viimeinen muoto taitaa esiintyä vain tässä kaskussa, vaikka onkin samalla periaatteella muodostettu. Verbimuodon mietittää näen nyt ensimmäisen kerran elämässäni, mutta enpä tuota tohdi kieltämäänkään käydä.
14.5.2018 15:28 Telttu Ella 8589

Vastauksesi