Kaksi laulua hukassa!Etsin kahta laulua.

Kaksi laulua hukassa!Etsin kahta laulua.

Kaksi laulua hukassa!

Etsin kahta laulua. Molemmat ovat parin kymmenen vuoden takaa, ehkä 50-luvun tienoilta. Minulla on hyvin vähän tietoa niistä, mutta sanat menevät jotakuinkin näin:

Ensimmäinen laulu kertoo pilkkimisestä. Sävel: "Aaveratsastajat". Sanoja peräkkäin sen verran, kuin muistan, varmaan väärässä järjestyksessäkin: "ei mitään ole tapahtunut tuntiin muutamaan.......vapa notkahtaa, .....on pelastettu päivä tää nyt pilkkionkijan ...........syy on ...... ja kiiski kruunaa sen."

Toinen laulu on lastenlaulu, jossa sanat jotakuinkin näin: "Tuolta kuulin pensaan alta sirkutuksen pienoisen..... sillä oli pieni pesä pajupensaan juurella...siellä hoiti poikiansa koko kesän huolella. Tuli siihen paha poika..........eipä ollut pojan pahan sydämessä sääliä... tyytynyt ei katsomahan, ryösti pienet pesästään. ......... emo raukka onnetonna oksalle jäi suremaan."

Olen yrittänyt etsiä lauluja Yleisradion äänilevystöä myöten. Ei ole tärpännyt! Jospa pystyisitte auttamaan minua! :)

Vastaus

Valitettavasti emme ole pystyneet tunnistamaan etsimiäsi lauluja. Kyselimme asiaa kirjastolaisten valtakunnallisellakin postituslistalla, mutta ainakaan vielä ei ole vastauksia tullut. Mikäli saamme vastauksen myöhemmin, ilmoitamme sinulle siitä.

Kommentit (0)

Vastauksesi