Kadonneen jäljillä - ohjelma käsikirjoitettu?

Kadonneen jäljillä - ohjelma käsikirjoitettu?

Vaikuttaa kovasti siltä,että on käsikirjoitettu.Tapaaminen "etsivän" ja "kadonneen" välillä vaikuttaa usein niin neutraalilta, ennakkoon suunnitellulta,ei kovinkaan suuria tunteita kuohuttavalta tapahtumalta.

3 vastausta

Myös ns. tositelevisio-ohjelmiin laaditaan käsikirjoitus jossain muodossa.

Asian tarkentamiseksi on otettu yhteyttä tuotantoyhtiöön. Täydennän vastausta, kun sieltä tulee saadaan jotain tietoa.

Kommentit (0)
16.11.201612:14
66801
60

Vaikka oheisessa jutussa väitetään, että selvitys tehdään paikanpäällä (etukäteen vaiko kuvausten aikana?) niin ainakin rivien välistä on luettavissa, että henkilö etsitään jo etukäteen paikallisten avustajien avulla ja sitten lähetetään porukka kuvaamaan "etsintä". Olisi liian kallista lähetellä porukkaa turhan vuoksi (etsittyä ei löydy) ympäri maailmaa. 

Joten löydetty henkilö on kuullut etsinnästä jo viikkoja etukäteen eikä enää hirveästi ylläty kun paikalle tullaan.

Kommentit (1)
Köpi K jälleen oikeilla linjoilla. Se oli joku norjalainen "tosi t.v:n huippuselviytyjä... Köpi K jälleen oikeilla linjoilla. Se oli joku norjalainen "tosi t.v:n huippuselviytyjä joka useita päiviä karussa luonnossa oltuaan aina illaksi kyhäsi jonkun onnettoman yöpaikan ja aamulla kömpi sieltä ulos. Tosiasiassa tuo "selviytyjä" vietti yönsä läheisessä motellissa. Amerikkalaisen selviytyjän kuvauksia kun tehtiin "kaukana" erämaassa niin kamerat piti laittaa kiinni aina kun rekka ajoi ohi. Että sellaista tositeeveetä.
16.11.2016 22:44 Asseri . 5307

Kadonneen jäljillä -ohjelmasarjan uusimman tuotantokauden tuottaneesta Aito Media Oy:stä kerrottiin, että ohjelmassa etsijän ja kadonneen kohtaaminen on aito ja spontaani tilanne. He tapaavat toisensa oikeasti ensimmäisen kerran. Kuvausryhmäkään ei voi tietää, miten he tulevat reagoimaan ja mitä he keskustelevat. Tapaaminen ei kuitenkaan tapahdu vahingossa vaan se on sovittu molempien osapuolten kesken vähän aiemmin.

Kaikkia  ohjelmia käsikirjoitetaan jollain tasolla. Osa käsikirjoitetaan tarkasti etukäteen ja osa vasta kuvausten jälkeen, kun tehdään valintoja, mitä ja missä järjestyksessä kuvatusta materiaalista valmiiseen jaksoon valitaan.

 

Kommentit (0)

Vastauksesi