Kaapista ulostuloa harkitseva miespuolinen ystäväni haluaisi ilmaista...

Kaapista ulostuloa harkitseva miespuolinen ystäväni haluaisi ilmaista...

Kaapista ulostuloa harkitseva miespuolinen ystäväni haluaisi ilmaista pukeutumisellaan hienovaraisesti homoseksuaalisen suuntautumisensa. Onko tähän olemassa jotain "pukeutumiskoodia", esim. tiettyjä vaatemerkkejä mistä tämä kävisi helpoiten ilmi? Miten esim. Tommy Hilfigerin vaatemallisto? Onko hän muuten itse gay?

2 vastausta

Tommy Hilfigeriä ei ainakaan ole julkisesti mainittu homoksi. Lista tunnetuista homoseksuaaleista suunnittelijoista löytyy esim. täältä: http://www.femininebeauty.info/gay-fashion-designers

Hilfiger kyllä nousee esiin kun verkosta hakee homomiesten suosimia vaatemerkkejä. Muita ovat esim. Calvin Klein, Dolce&Gabbana sekä Armani. Mutta nämähän ovat ylipäätään huippusuosittuja merkkejä, myös heteroiden keskuudessa.

Homojen suosimista brändeistä on tehty oikein tutkimuskin, mutta siinä ei kymmenen kärjessä ole ainuttakaan vaatevalmistajaa. Sinänsä kyseessä on aika hupaisa tutkimus, josta löytyy tietoa täältä: http://www.krone.at/Nachrichten/Die_Marken._auf_die_Schwule_stehen-Schwu... Siitä selviää mm. että Apple on homojen keskuudessa arvostetumpi merkki kuin heteroiden, samoin Nokia.

Eipä tainnut iGS:stä nyt olla apua ystävällesi, mutta suosittelen tutustumaan Ranneliike.netin keskustelufoorumiin: http://ranneliike.net/keskustelu.php?act=rgrp&grpid=38 .Siellä puhutaan myös muodista ja kaverisi voi suoraan asiantuntijoilta kysellä mitä kannattaa hankkia kaappiin, kun on tulossa sieltä itse ulos.

Kommentit (1)
Eiköhän siinä ole jo vinkkiä kerrakseen, että nyt ylipäätään ns. "pukeutuu" eikä... Eiköhän siinä ole jo vinkkiä kerrakseen, että nyt ylipäätään ns. "pukeutuu" eikä vain vetäise päälleen, mitä sattuu käteen tarttumaan.
22.4.2014 21:41 Matti Rantanen 6432
22.04.201416:59
26692
114

objektiivisesti sanoisin, että vaikea kuvitella perusheteromiehen päälle dolce&gabbanaa. subjektiivisesti sanoisin, että tyylitajuiselle heteronaisellekaan en sitä suosittelisi. ihan oma mielipiteeni, saatan olla väärässäkin.

Kommentit (0)

Vastauksesi