Joskus poikana ehkä 1980-luvun taitteessa lainasin kaverilta kasetin, jolla...

Joskus poikana ehkä 1980-luvun taitteessa lainasin kaverilta kasetin, jolla...

Joskus poikana ehkä 1980-luvun taitteessa lainasin kaverilta kasetin, jolla esiintyi Pentti Oskari Kankaan seitsemän seinähullua veljestä. Kappaleista muistan ainakin Heipä hei, mies taitaa olla heikunkei, Mikä puserossa pullottaa mikä kumma sen nyt aikaan saa... Nämä biisit löytyvät Ylen äänilevystön haulla mutta yksi biisi joka vielä muistuu oli Rantalan Veera, siis vanha Guantanamera suomen kielellä. Tätä biisiä en löytänyt Ylen haulla.

Olen nähnyt tämän levyn muutama vuosi sitten eräässä antikvariaatissa, mutten silloin tullut ostaneeksi sitä. Mikähän levy voisi olla kyseessä, kun Äänilevystön tiedot olivat jotenkin ristiriitaisia. En edes tiedä onko kyseessä kokoelma vai studiolevy.

Vastaus

Rantalan Veerasta kuullaan levyllä Pentti Oskari Kankaan 7 seinähullua veljestä (VLP1001 Veitikka). Se ei ole kokonainen kappale, vaan osa Lattarisikermää, jonka muita osia ovat Besame Mucho ja El Cumbanchero. Levy on saatavilla vinyylimuodossa Tikkurilan musiikkivarastosta: http://www.helmet.fi/search~S9*fin/t?SEARCH=Pentti+Oskari+Kankaan+7+Sein...

Kommentit (0)

Vastauksesi