joskus kauansitten tuli neloselta ohjelma: perjantaiseksi. mikähän sen...

joskus kauansitten tuli neloselta ohjelma: perjantaiseksi. mikähän sen...

joskus kauansitten tuli neloselta ohjelma: perjantaiseksi. mikähän sen ranskankielinen nimi on? tai siis millä nimellä sitä voisi netistä löytää?

2 vastausta

Kyseessä taitaa olla Nelosen vuonna 2004 lähettämä eroottisten elokuvien sarja, joilla oli ”Perjantaiseksi” –etuliite ohjelmatiedoissa.

Telkussa.fi –verkkosivuilta löytyy sarjan elokuvien suomenkieliset nimet sekä esitysajat, ja osasta löytyy jopa lyhyet juonitiivistelmät.

http://telkussa.fi/Sarjat.aspx?l=P&id=2564

Valitettavasti elokuvien nimet on suomennettu niin kieli poskella, ettei elokuvien suomenkielisistä nimistä pysty päättelemään alkuperäisten elokuvien nimiä. Eräältä keskustelupalstalta bongasin sattumalta sarjan ensimmäisen elokuvan (Perjantaiseksi: Sulaa halua) ranskankielisen nimen: Dangerous Désirs. The Internet Movie Database:n mukaan kyseisen elokuvan ohjasi Marc Riva, ja hän on ohjannut muitakin eroottisia TV-elokuvia, joten luultavasti sarjassa esitettiin muutakin hänen tuotantoaan (eräs iGS-tiimin jäsen muisteli että sarjassa esiintyi hämmentävän usein samoja näyttelijöitä, joten ohjaajakin on ollut luultavasti sama).

Muiden Perjantaiseksi-elokuvien nimien suhteen en ollut yhtä onnekas, joten mikäli haluat tietää muiden elokuvien alkuperäiset nimet, niin kannattaa kääntyä Nelosen puoleen.

Nelosen yhteystiedot: http://www.nelonen.fi/info.asp?f=12&s=20&d=11634

Dangerous Désirs IMDb:ssä: http://www.imdb.com/title/tt0487390/
Marc Rivan filmografia IMDb:ssä: http://www.imdb.com/name/nm1459972/

Kommentit (0)
06.08.202118:09
33570
2

Kysymyksessä mainitun elokuvasarjan esittäminen alkoi Nelosella ilmeisesti jo vuonna 2001. Ensimmäinen elokuva oli nimeltään "Viritetty verkko", joka esitettiin Nelosella perjantaina 29. kesäkuuta 2001 kello 23. 10 alkaen. Kyseisen elokuvan ohjaaja on Marc Riva. Elokuvan ranskankielinen nimi on "Désirs sur toile" ja englanninkielinen nimi on "Desires on the Net."

 

Helsingin Sanomat 29. 6. 2001, sivu D10.

Internet Movie Database.

Kommentit (0)

Vastauksesi