joskus kauansitten tuli neloselta ohjelma: perjantaiseksi. mikähän sen...

joskus kauansitten tuli neloselta ohjelma: perjantaiseksi. mikähän sen...

joskus kauansitten tuli neloselta ohjelma: perjantaiseksi. mikähän sen ranskankielinen nimi on? tai siis millä nimellä sitä voisi netistä löytää?

Vastaus

Kyseessä taitaa olla Nelosen vuonna 2004 lähettämä eroottisten elokuvien sarja, joilla oli ”Perjantaiseksi” –etuliite ohjelmatiedoissa.

Telkussa.fi –verkkosivuilta löytyy sarjan elokuvien suomenkieliset nimet sekä esitysajat, ja osasta löytyy jopa lyhyet juonitiivistelmät.

http://telkussa.fi/Sarjat.aspx?l=P&id=2564

Valitettavasti elokuvien nimet on suomennettu niin kieli poskella, ettei elokuvien suomenkielisistä nimistä pysty päättelemään alkuperäisten elokuvien nimiä. Eräältä keskustelupalstalta bongasin sattumalta sarjan ensimmäisen elokuvan (Perjantaiseksi: Sulaa halua) ranskankielisen nimen: Dangerous Désirs. The Internet Movie Database:n mukaan kyseisen elokuvan ohjasi Marc Riva, ja hän on ohjannut muitakin eroottisia TV-elokuvia, joten luultavasti sarjassa esitettiin muutakin hänen tuotantoaan (eräs iGS-tiimin jäsen muisteli että sarjassa esiintyi hämmentävän usein samoja näyttelijöitä, joten ohjaajakin on ollut luultavasti sama).

Muiden Perjantaiseksi-elokuvien nimien suhteen en ollut yhtä onnekas, joten mikäli haluat tietää muiden elokuvien alkuperäiset nimet, niin kannattaa kääntyä Nelosen puoleen.

Nelosen yhteystiedot: http://www.nelonen.fi/info.asp?f=12&s=20&d=11634

Dangerous Désirs IMDb:ssä: http://www.imdb.com/title/tt0487390/
Marc Rivan filmografia IMDb:ssä: http://www.imdb.com/name/nm1459972/

Kommentit (0)

Vastauksesi