Joskus 80-luvulla näin erään elokuvan loppuosan.

Joskus 80-luvulla näin erään elokuvan loppuosan.

Joskus 80-luvulla näin erään elokuvan loppuosan. Elokuva jäi hyvin mieleen mutta en tiedä sen nimeä, valmistusvuotta enkä muista edes näyttelijöitä. Taisivat olla vähemmän tunnettuja. Elokuva on luultavasti amerikkalainen. Juoni meni suunnilleen näin:

Jossakin yhteydessä oli saatu vangittua pieni, harmaa avaruusolento. Joku salainen tutkimusporukka piti olentoa pienessä huoneessa ja yritti keksiä keinoa kommunikoida sen kanssa. Olento ei puhua pukahtanutkaan, olla möllötti vain. Joku mies määrättiin olennon kanssa samaan huoneeseen mutta edistystä ei tapahtunut pitkään aikaan. Viimein miies alkoi menettää malttiaan ja korotti ääntään. Silloin hän kuuli päässään äänen "älä huuda, olen yrittänyt puhua sinulle mutta et ole kuunnellut". Olento viestikin siis telepaattisesti. Kaikenlaista tietenkin tapahtui ja olennon ansiosta miehen ja hänen tyttöystävänsä rakoileva suhde korjaantui ja viimein tyttö tuli raskaaksi. Elokuvan loppupuolella selvisi että olento olikin ihminen joka oli tullut tähän aikaan kaukaisesta tulevaisuudesta. Heidän ongelmansa näet oli että ihmiskunta oli kuolemassa sukupuuttoon siksi ettei kyseisellä miehellä ollut jälkeläistä. Nyt tilanne tuli korjattua.

Mistähän filmistä lienee kysymys? Muistaako kukaan tällaista? Olis kiva jos jostakin löytäisin ko. elokuvan...

2 vastausta

Hei!

Yrityksistä huolimatta en onnistunut selvittämään, mikä elokuva mahtaisi olla kyseessä. Tunnistaisiko joku lukijoistamme?

Kommentit (0)
15.02.201913:05
19948
12

Myös tämän kysymyksen esittäjän kannattaa perehtyä kirjaan nimeltä "The Aurum Film Encyclopedia. Science Fiction" (1991).

 

The Aurum Film Encyclopedia. Science Fiction. Edited by Phil Hardy. Aurum Press, London 1991.

Kommentit (0)

Vastauksesi