Jos on suunnittelemassa jonkinlaista vuokrattavaa juhlatilaa, miten se lasketaan, että kuinka paljon

Jos on suunnittelemassa jonkinlaista vuokrattavaa juhlatilaa, miten se lasketaan, että kuinka paljon

tilaa tarvitaan per vieras? Kun sinne kuitenkin tarvitaan pöytiä ja ehkä tanssilattiakin, jne.

3 vastausta

Mitään erityistä laskentakaavaa en löytänyt. Juhlaoppaissa ja netissä on lähinnä annettu ohjearvoja tarjoilusta per vieras. Tilan vuokraaja yleensä tietää paljonko tilaan mahtuu vieraita ja osaa kertoa miten pöytien määrä, tanssilattia ja muut seikat vaikuttavat. Kannattaa muistaa, että juhlissa ihmiset mielellään seurustelevat ja liikkuvat pöydästä toiseen; ahtaus voi vaimentaa tunnelmaa.

Kommentit (0)
17.04.201509:52
23053
35

Paikallisella palokunnalla on neuvontaa näihinkin asioihin niiltä osin, montako henkilöä arvioidaan, että kyseisessä tilassa saa yleensä oleskella ilman että turvallisuus mahdollisen palon sattuessa vaarantuu. Mikäli olet itse tilaisuuden järjestämisestä vastuussa, muistathan tsekata, että varauloskäynnit ovat ilman takalukintaa - ja että sellaiset yleensä on olemassa.

Kommentit (0)
16.04.201515:44
18646
3

2 neliömetriä per vieras riittää, sanoisin. jotkut haluaisivat heti tanssimaan, mutta heidän takiaan pitäisi musiikki vääntää niin kovalle, ettei kukaan pysty enää seurustelemaan. loppuillasta sitten tanssijoiden määrä kasvaa, kun keskusteluhalut ja -kyvyt heikkenevät ja musavastaava on illan mittaan koko ajan hilannut volyyminappia lähemmäs yhtätoista. jossain vaiheessa siirretään vähän pöytiä sivuun, mikä on tunnelmallisempi vaihtoehto kuin se, että keskellä juhlatilaa olisi koko ajan odottanut tyhjä tanssilattia.

Kommentit (0)

Vastauksesi