Joku kyseli rintojen koosta, joten minäpä kysyn nännien koosta.

Joku kyseli rintojen koosta, joten minäpä kysyn nännien koosta.

Joku kyseli rintojen koosta, joten minäpä kysyn nännien koosta. Rintojeni koossa ei ole mitään vikaa, mutta nännit ovat todella pienet kun vertaa vaikkapa äitiini tai kehen tahansa jota uimahallin suihkussa näkee. Monilla naisilla nännit ovat isot pallukat, omani ovat aivan pikkiriikkiset pehmeät näppylät. Olen 20 ja rintojeni koko on ollut jo pitkään vakio, joten kaipa ne tuollaisiksi jäävät..? Mietityttää vain, että miksiköhän omani ovat tämmöiset? Ei ainakaan vaikuta kovin yleiseltä. Aluksi oletin, että johtuu vain siitä, että olen nuori enkä imettänyt, mutta kyllä niillä nuorillakin vaan näyttää isommat olevan. Onko minussa jotain vikaa?

Vastaus

Sinussa ei ole mitään vikaa. Ruumiinosien koko ja muoto on erilainen eri ihmisillä.

Female Intelligence Agency -sivustolla on asiaa rinnoista ja nännien koosta. Sivustolla on myös ”nännigalleria”, josta käy havainnollisesti ilmi, että nännien koko, muoto ja väri vaihtelevat suuresti.

Female Intelligence Agency: Breast Anatomy
http://www.007b.com/breast_anatomy.php

Female Intelligence Agency: Nipple Gallery Page
http://www.007b.com/nipple_gallery.php

Kiinnitinpä muuten kysymyksesi luettuani huomiota äskettäin julkaistuihin bändipostimerkkeihin, joista yhdessä Eppu Normaali poseeraa 1980-luvun kuvassa ilman paitaa. Kuvasta voi havaita, että joillakin on sattuu olemaan isommat ja joillakin pienemmät – sukupuoleen katsomatta:
http://yle.fi/alueet/tampere/2010/01/manserockin_legendoja_postimerkkeih...

Kommentit (0)

Vastauksesi