Instagram-kuva

Instagram-kuva

Tuli laitettua pyllystä kuvan instagramiin nyt ihmiset lähettää viestejä et sekaisin mene hoitoon itseäni kaduttaa pitäskö mennä lääkäriin

Vastaus

Lähtökohtaisesti henkilökohtaisen kuvamateriaalin julkaiseminen ei ole hyvä idea. Mikäli sinua huolettaa peppusi näkyvyys, voit poistaa kuvan kommentteineen kaikkineen. Peffankuvat ovat netissä kovin yleisiä, eikä tuntemattomien öykkäreiden viesteistä periaatteessa tarvitse välittää - harmi kyllä, toisinaan loukkaantumista ei voi estää. Jos tuttavasi yhdistävät kuvan sinuun, on aivan suhtautumistavastasi kiinni, haluatko poistaa kuvan vai antaa sen olla esillä. Poistaminen voi olla hyvä idea myös siinä tapauksessa, että mahdollinen työnantaja voisi löytää kuvan nimelläsi.

Mikäli poistat kuvan tililtäsi ja se alkaa silti näkyä netissä tuttujen tai tuntemattomien toimesta liitettynä sinuun, tilanne on tulkittavissa nettikiusaamiseksi ja saattaa hyvinkin olla poliisiasia.

Et ole ensimmäinen tahi viimeinen ihminen, joka päätyy julkaisemaan itsestään jotakin hassua tai uskaliasta. Ole siis huoleti! Silti muistutan, että jos olosi tai mielialasi on huono pidempään, voi olla tarpeen piipahtaa terveysasemalla.

Kommentit (0)

Vastauksesi