imstä ihmestä te satte näin paljon tietoa kysymyksiimme.

imstä ihmestä te satte näin paljon tietoa kysymyksiimme.

imstä ihmestä te satte näin paljon tietoa kysymyksiimme. Olen jo monta kertaa käynyt lävise Hae arkiston ja olen sen todennut erittäin siistiksi ja kysymykset ovat olleet asiallisia eikä niihin ole tarvinut puutua kuin yhteen, pidetää nämä sivut Kysy mitä vain me vastaamme näin puhaana ja siistinä niin tänne on kiva tulla aina uudestaan hettiämään kysymyksiä sekä vastaamaan niihin tästä teille KAIKILLE SINNE SUUR KIITOS

Vastaus

Mukavaa kuulla, että palvelumme miellyttää. Yritämme parhaamme mukaan pitää palvelua yhtä hyvänä jatkossakin.

Meillä iGS-vastaajilla on monenlaisia lähteitä, joista metsästämme kysymyksiin vastauksia. Paljon käytetty lähde on Internet, sillä sieltä löytää sopivilla hakusanoilla todella paljon tietoa, joskin toki meidän on muistettava pohtia tiedon luotettavuutta, kuten muidenkin lähteiden kohdalla. Kirjastosta pääsemme käsiksi joihinkin sellaisiin lähteisiin, joiden käyttö on maksullista, kuten Helsingin Sanomien arkistoon.

Kirjastossa luonnollisesti painetut kirjat ovat myös merkittävä lähde. Vaikka Internetissä paljon tietoa onkin, painetuista kirjoista löytyy vieläkin sellaista, mitä ei Internetistä löydy. Kirjoissa tieto saattaa olla myös selkeämmin esitettynä. Joskus täytyy selata paljonkin kirjoja läpi, jotta löydetään olennainen tieto. Kirjastossa saattaa olla myös jonkin verran vanhoja lehtiäkin, joista voi toisinaan olla apua kysymysten selvittelyssä.

Lähteinä ei kannata väheksyä ihmisiäkään. Etenkin viranomaisille soittamalla voi saada asiantuntevaa tietoa juuri kysymykseen sopivassa muodossa. Erikoisalojen asiantuntijoilta voi kysyä sellaisesta, mistä ei välttämättä ole kirjallisuutta tai ainakaan helposti saatavilla olevaa kirjallisuutta. Toki meille vastaajille itsellekin on kertynyt monenlaista tietoa, jota voimme hyödyntää vastauksissa.

Kommentit (0)

Vastauksesi