Ilta-Sanomien sivut

Ilta-Sanomien sivut

Iltasnomien sivulla on videoita. Esim. tästä norjalaisesta doupping hiihtäjästä. Video ei lähde käyntiin vaan tulee ilmoitus: "Virhetilanne. Virhe ladattaessa mainoksia. Virhe voi johtua mainonnan esto-ohjelmasta tai mahdollisesta häiriöistä tietoliikenteestä." Olen nyt kokeillut puolen tusinalla eri koneella ja eri käyttöjärjestelmillä, ja kaikilla tulee sama. Missä ihmeen muodossa ao. videot oikein ovat? Kaikki muut videot mitä netistä löytyy aukeavat, jopa vimeot, jotka yleensä nikottelevat eniten. Keksit on sallittu, ei ole mainosten esto-ohjelmia ja päivitetty on niin maan perusteellisesti harva se päivä.

Vastaus

Ilta-Sanomien videot näyttäisivät tulevat Ruutu.fi-netti-tv-palvelun kautta. Ruutu.fi-sivuilla on mahdollista tehdä laitetesti, josta voisi selvitä, missä on vika:

http://www.ruutu.fi/laitetesti

Tuossa edellytyksenä on muun muassa, että videoita katsotaan Suomessa ja Adoben Flash Player -video-ohjelma on asennettu ja on päivitetty tarpeeksi uuteen versioon.

Mahdollista myös on, että vaikka selaimeen ei ole asennettu mainonnan esto-ohjelmaa, niin virustorjuntaohjelmassa sellainen voi olla.

Kommentit (0)

Vastauksesi