Ilmeitä eikä värejä?

Ilmeitä eikä värejä?

Miksi varsinkin hieman varttuneemmat suomalaiset naiset näyttävät usein liikenteessä niin arkisilta ja ilme on masentunut/kärsivä. Pimeän vuodenajan kalvakkaa ihoa vasten mustaa ja harmaata, usein liian isoa, takinkauhtanaa. Ja päässä se iänikuinen BASKERI, pienin värivariaatioin, pääasia, että se korostaa kalpeutta. Päälaella pieni antennin näköinen -ottavatko ne yhteyttä ulkoavaruuteen, vai mistä on kyse?Takki niin muodoton, että usein kauempaa tätiä luulee pojaksi (varsinkin kesällä, kun nuo hirvittävät baskerit saatetaan vaihtaa "reippaaseen" lippalakkiin.) Jalassa luonnollisesti jotkin mustat muodostamat möhkäleet. Kaiken yllä ilme kuin tämä hahmo vaappuisi kohti mestauslavaa. Olisiko ylpeys omasta itsestä ja omasta ainutlaatuisesta tyylistä, joka ilmenisi ryhdikkäänä kävelynä, ja kasvoilla näkyvä iloisuus ja kiitollisuus syntiä? Ja nuoremmat naiset kovaa vauhtia muokkautumassa samaan. Heillä usein päät päinvastoin takakenossa, nokat vielä pystyssä - luulevat sen näyttävän hyvältä (kuitenkin näyttävät lähinnä typerän leuhkilta) mutta ei hätää, pian päät alkavat riippua painovoiman vaikutuksesta kuten vanhemmilla kanssasisarillaan. Näin luodaan hyvät puitteet, kahden samanlaisen kohdatessa kaakatetaan alistuvaan sävyyn: No eipä tässä kurjuutta kummempaa, liukasta on, tai kylmää/nykyään jopa kuumaa, pyhät painaa päälle, kremppaa ja sitten tuo tätien lempilause, joka sanotaan kuin lopullisesti nujerrettuna: Mennään PÄIVÄ KERRALLAAN!

2 vastausta

Terve!

Karsean marinan päästit! Lietkö saanut rikkinäisen peilinsirun silmääsi?

Naiset kulahtavat kirjoituksessasi varsinkin varttuneempina ja ryhtyvät verhoutumaan mustaan tai harmaaseen ikään kuin jo toivonsa (parisuhteesta) menettäneenä. Viehätysvoiman epätoivoisesta kariutumisesta kielii vartalon muodot peittävä möhkälemäisyys.

Ja baskeri!

Nuoret naiset kulkevat vääjäämättömästi samaan suuntaan.

Miehiä et sitten mainitse. Samalta näyttävät.

Syitä ovat kasvatus, karu ilmapiiri, ilmasto, sukupuolten välinen tasa-arvopyrkimys (naisen arvoa ei niin usein mitata ulkonäössä) jne.

Muista että kauneus on myös katsojan silmässä!

Kommentit (0)
29.01.201914:02
11672
14

Täydet pisteet kirjaston vastaukselle. Haluan vain lisätä tähän yhden näkökohdan.

Olen huomannut että jotkut ihmiset - eivät kovin monet, vain pieni vähemmistö - eivät osaa erottaa kasvonpiirrettä ja ilmettä toisistaan. He näkevät jonkin kasvonpiirteen joka on kasvoilla aina, ja luulevat näkevänsä ilmeen, milloin kärsivän, milloin masentuneen, milloin vihaisen, milloin ylimielisen, milloin mitäkin, ja sitten he syyttävät näkemäänsä ihmistä kuvittelemansa ilmeen perusteella ties mistä. Toisin sanoen syyttävät toista ihmistä siitä että heillä itsellään on vilkas mielikuvitus. Sellaista vastaan on aika vaikea puolustautua.

Onneksi näitä ihmisiä on aika vähän.

Kommentit (0)

Vastauksesi