Huono olo suihkussa?

Huono olo suihkussa?

Asun viikot työpaikkakunnallani, jossa minulla on pieni kerrostaloyksiö, viikot ja loma-ajat kotona omakotitalossa. Kerrostaloasuntoni suihkussa käydessä minulla tulee todella usein ihan hirveän huono olo, varsinkin, jos viivyn pidempään. Olen miettinyt sille selitystä, koska niin ei koskaan ole käynyt missään muualla. Minua pyörryttää ja tekee pahaa; olo menee kuitenkin ohi aika nopeasti, kun tulen sieltä pois. Mutta olen joskus joutunut tulemaan ulos kesken suihkun. Voisiko sieltä jotenkin loppua happi? Katossa on kyllä venttiili ja olen avannut sen niin auki kuin sen saa ja se on puhdas. Vai voisiko sille olla jokin muu selitys?

2 vastausta

Huimaukselle voi olla useita syitä. Ensimmäisenä tulee tosiaan mieleen liian vähäinen happi tai se, että lämmön aiheuttama verenpaineen lasku ilmenee huimauksen tunteena.

Huimauksen todellista syytä ei kuitenkaan voi luotettavasti selvittää kuin lääketieteen ammattilainen. Etenkin jos muita oireita ilmenee, on syytä olla yhteydessä lääkäriin.

Kommentit (0)
16.03.201520:07
75728
41

Jos oireet ilmenevät vain tuossa suihkussa, voitaneen syy rajata sinun itsesi ulkopuolelle. Kokeile suihkutella ovi auki, silloin hapen loppuminen ei ole mahdollista. Kysele naapureilta, onko heillä samaa ilmiötä (vaikka lappu ilmoitustaululle jos ujostuttaa mennä kysymään). Jos muillakin on niin ilmoitus isännöitsijälle ja tutkimusvaatimus. Jos syytä ei löydy, ota yhteyttä kunnan terveysviranomaisiin ja pyydä heitä tutkimaan suihkukoppi/asunto, ehkä siellä on jotain mikrobeja tms tai ne tulevat muista asunnoista tuuletuskanavien kautta. Eihän sitä tiedä vaikka jollakulla olisi joku "labra" asunnossaan. Tai sitten joku homesieni jyllää siinä kopissa ja olet herkistynyt sille.

Kommentit (0)

Vastauksesi