Humidose suolaliuosta myydään apteekissa.

Humidose suolaliuosta myydään apteekissa.

Humidose suolaliuosta myydään apteekissa. Meillä sitä kuluu kuitenkin niin paljon, että keitän sitä itse lääkärin antamien ohjeiden mukaan. Ongelma on annostelu. Nykyisin apteekeista saatavat Humidose-suihkepullot on prässätty kiinni, joten niitä ei saa ehjänä auki ja uudelleen täytettyä. Entisaikaan ao. pulloissa oli kierrekorkki, joten "lataaminen" onnistui kotikonstein. Nyt tämä kierrekorkkipulloni vetelee viimeisiään. Voin tietysi ostaa aina uuden pullon, mutta itse tehtynä liuoksen hinta on noin 1/10000 apteekin hinnasta, joten säästö on melkoinen. Suolavettä voi annostella myös ns. nenäkannulla, mutta se ei valitettavasti sovi käyttööni. Mistä saa kierrekorkillisia nenä-suihkepulloja? Olen kysynyt kaikista apteekeista joihin olen sisälle päässyt, mutta kukaan myyjistä ei ole osannut antaa vastausta. Yrittävät aina myydä tavallisen ruskean lasipullon tavallisella korkilla. Pullon koolla ja muodolla yms ei ole niin väliä, kunhan siitä saa nenään menevän suihkeen sitä painettaessa. Eli mistä löytyy?

3 vastausta

Pieniä suihkupulloja, ja pikku purkkeja, myydään tavaratalojen kemikalio-osastoilla, siellä missä on myynnissä niin hammasharja- kuin saippuakotelotkin. Nämä pienet purkit ovat käteviä ottaa matkalle mukaan. Pullot lienee tarkoitettu kasvovesille, mutta sopinevat myös laimealle suolaliuokselle.

Kommentit (0)
28.03.201512:50
62
61

Tuolla näyttää olevan (ainakin tulossa myyntiin kuten käsitin) www.edulliset.com   Itse kärsin jatkuvista poskiontelon paineen tunteista ja ajattelin kokeilla tuota. Tein jo ennakkovarauksen itselleni. Hinta oli 5,90 euroa

 

Kommentit (0)
28.03.201519:53
2211
37

Tuo edulliset.com nettikaupan tuote johon edellinen kommentoija viittaa on ns. nenäkannu - ei suihkepullo. Nenäkannun käyttö edellyttää, että nenäontelo on auki sen verran, että neste pääsee virtaamaan sen kautta. Jos ontelo on tukossa ei kannua voi käyttää. Suihketta voi.

Kommentit (0)

Vastauksesi