...

...

http://www.meidanperhe.fi/keskustelut/alue/1/viestiketju/469036/_milta_t...

Olen lueskellut nyt aika paljon peniksen koosta. Monessa keskustelupalstassa sanotaan suoraan että esimerkiksi 16 cm pitkällä ja 4 cm paksulla peniksellä ei tee mitään. Kun se ei kuulemma tunnu missään? MInä olen aina itse pitänyt omaani (edellä mainittu) hyvän kokoisena ja jopa "normaalin" yläpäässä olevana peniksenä. Mutta näköjään tälläisellä ei sitten mitään tee. Onko naiset oikeasti noin vaativia? Sen lisäksi pitäisi seistä heti ja kauan. Onko sitten niin että suurimmalla osalla miehistä ei yksinkertaisesti ole fyysisiä kykyjä tyydyttää keskiverto naista? Niin koon kuin keston puolesta?

Vastaus

En jaksanut lukea keskustelua ihan loppuun, mutta luulen että sain kuitenkin varsin kattavan kuvan viestien ja muutamien todennäköisten provojen kirjosta.

Läheskään kaikissa viesteissä ei ihannoitu jättipeniksiä, eihän? Usea kirjoittaja totesi, ettei kuuna päivänä haluaisi sellaisen kanssa olla tekemisissä. Kovinkaan moni nainen ei siis "ihannoi" niitä. Ehkä pikemminkin pelkää, koska harvan naisen fysiikka edes kestäisi lähempää tuttavuutta jättiläisen kanssa.

Tyydyttävä seksi ei ole senttejä, minuutteja, astekulmia ja ylipäätänsä suorittamista. Se on toisen huomioonottamista eikä siinä mittanauhalla ja kellolla ole mitään virkaa.

Kommentit (0)

Vastauksesi