Hotelliin salanimellä?

Hotelliin salanimellä?

Täällä oli vastikään kysymys siitä,onko hotelliin kirjautuessa annettava nimi + henkilötunnus? Vastauksena oli,että on annettava.Entäpä kun kuulee julkimoiden kirjautuvan hotelliin salanimellä? Vaikkapa Pauli Pate Mustajärvi on ollutkin yllättäen Paul Blacksea? Eikö tämä ole mahdotonta,jos kerran on viralliset tiedot annettava?

3 vastausta

Pahoittelen vastauksen viipymistä.

Hotelliin kirjautuessa kysytään ainakin varauksen tietoja ja tarkistetaan henkilöllisyys, joten salanimen käyttö ei taida kovin helposti onnistua.

Kommentit (0)
18.08.201820:59
79608
55

Älä usko kaikkea mitä kuulet. Tai luet somesta. Järvi ei ole sea, eikä tarinassa luultavasti mitään muutakaan totta. Hotellille on kerrottava oikea nimi (ja kyllä se respa tunnistaa Paten nimestä huolimatta), mutta hotelli ei anna kysyjille tietoa asiakkaistaan, joten ei ole merkitystä millä nimellä sinne on kirjauduttu. Tarvittaessa huoneen voi varata vaikka managerin nimellä, kirjautuessa tarvitaan asukkaan henkkarit tai luottokortti tms.

Mutta tarinathan ovat aina hauskoja, kerro seuraavan kerran sama juttu eteenpäin nimillä Ann Tree, Andy Snowstorm, Jenny Guardian, Maya Blinkearth, Sarah Wave,...

Kommentit (0)
19.08.201819:54
4881
52

Miksei moisessa motellissa voisi majoittua ja vaikkapa ravintolan puolella esiintyä vaikkapa esim. Night,Abby Normal,Yari Bridgehead,Gregory Lap,Nono Green,Paula Birchcape,Kathryn Helen.. :)

Kommentit (0)

Vastauksesi