Hip!Mulla on sellainen biisi, joka saattaa tulla mieleen aivan missä tahansa ja...

Hip!Mulla on sellainen biisi, joka saattaa tulla mieleen aivan missä tahansa ja...

Hip!
Mulla on sellainen biisi, joka saattaa tulla mieleen aivan missä tahansa ja aivan yhtäkkiä. Ja sitten sitä lauleskellaankin koko loppuviikko :) "Pystyssä peukalo.. lalallalalalala jo.. jos nyt röökin edes sais ja kun... matkaan taas kuljen nyt.. suuntaa vaan kysellyt.. dadaada... jne". Enkuiks se on "King of the road" ja sanatkin löysin. Suomeks Tien kuningas, mut sanoja en mistään löyrä! Luulen, että oon tosi huono guuglettaan, tai sitte vaan ei niitä helposti oo saatavilla. Oisko suomenkielisiä sanoja jostain saatavilla netistä, jotta vois suihkussa laulaa ihan kokonaisen biisin? :) Kiitos!

Vastaus

Niinhän sitä usein jokin laulu jää päähän soimaan. Roger Millerin ikivihreän kappaleen sanat löytyvät tosiaan helposti englanniksi. Lasse Mårtensonin suomenkielinen teksti sen sijaan ei tunnu verkossa olevan. Sanoitus löytyy esimerkiksi Suuren toivelaulukirjan osasta 10. Teos on lainattavissa HelMet-kirjastoista.
http://www.helmet.fi/search~S9*fin?/tsuuri+toivelaulukirja+10/tsuuri+toi...

Tien kuningas sisältyy myös Uusi kultainen laulukirja ja Sininen laulukirja -nimisiin sävelmäkokoelmiin, jotka kuuluvat monien HelMet-kirjastojen kokoelmiin.

Kommentit (0)

Vastauksesi