Hiljattain oli Hesarissa Fingerpori-sarjis, jossa supersankarit pilkkaavat...

Hiljattain oli Hesarissa Fingerpori-sarjis, jossa supersankarit pilkkaavat...

Hiljattain oli Hesarissa Fingerpori-sarjis, jossa supersankarit pilkkaavat ohikulkijaa siitä, että tällä on alkkarit housujen alla. Alettiin sen innoittamana pohdiskella kaverin kanssa, miksi niillä supersankareilla muuten on alkkarit housujen päällä? Pari teoriaa keksittiinkin, mutta kiinnostaisi kuulla myös mitä mieltä te olette. Onko kyseisen muodin aloittanut Flash Gordon vai jo joku aiempi seikkailija?

2 vastausta

Hyvä kysymys! Supersankarien pukeutuminen on askarruttanut myös minun mieltäni jo pidemmän tovin. Löysin netistä lukuisia selitysehdotuksia. Tässä muutama oivaltavimmasta päästä:

Supersankarit haluavat välttää muotimokan. Koska he pukeutuvat ihonmyötäisiin asuihin, alkkarit piirtyisivät rumasti esiin vaatteiden alta. Siksi on tyylikkäämpää pukea kalsarit trikoiden päälle.
http://kvetchuns.blogspot.com/2006/09/why-do-superheroes-wear-their.html

Supersankarit pukeutuvat haluamallaan tavalla, koska heihin pätee sama laki kuin sukukalleuksiaan nuolevaan koiraan: he voivat.
http://css.answerbag.com/q_view/267442/?page=2&

Kalsarit tarjoavat ylimääräisen tiputtelusuojan munuaisiin osuneen lyönnin varalta.
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090402220727AATBYZS

Niin, lanseerasiko kalsarimuodin Superman eli Teräsmies, joka luotiin 1932 (vaikka hänen nimeään kantava lehti aloittikin vasta 1938), vai Flash Gordon, joka ilmestyi keskuuteemme 1934?
http://en.wikipedia.org/wiki/Superman
http://en.wikipedia.org/wiki/Flash_Gordon

Katso myös:
http://en.wikipedia.org/wiki/Superhero

Lukijoillamme on taatusti antaa omat selityksensä sille, miksi supersankarit pukeutuvat kuten pukeutuvat!

Kommentit (0)
05.02.201416:51
794
104

Wikipedian mukaan Teräsmiehen asun inspiroivat sirkuksen voimamiesten esiintymisasut sekä Flash Gordon ja muut avaruussankarit aikakauden sarjakuvissa ja pulp-lukemistoissa.

Kommentit (0)

Vastauksesi