Hervottoman hulvaton Vesa-Matti Loirin "laulu" Voiko rusinoita koskaan syödä liikaa?

Hervottoman hulvaton Vesa-Matti Loirin "laulu" Voiko rusinoita koskaan syödä liikaa?

Hei.

Näimme tämän pätkän aikoinaan youtubessa, josta se on nyt poistettu. Voi hyvänen aika, miten hauska. Katsottiin laulua aina uudestaan ja uudestaan ja aina  naurettiin sitä appivanhempien luokse tehtyä pieleen mennyttä vierailua...miten V-M osaakaan eläytyä kertomukseen ja nakutella pianoa samalla!

Onko esitystä olemassa missään kirjastosta lainattavassa nauhoitteessa? Tahtoisimme nähdä sen uudelleen - ja uudelleen.

Vastaus

Esitys on tekijänoikeudellisista syistä poistettu YouTubelta ja muista videopalveluista. Katkelma oli ilmeisesti irroitettu jostakin Vesku Show -televisiosarjan osasta. Sarjasta on koottu 2000-luvulla kolme dvd:tä. Ensimmäinen "Pimpeli pom" käsittää vuonna 1988 esitetyt yhdeksän jaksoa.  "Kuselan paluu" sisältää vuoden 1989 jaksot ja "Vili, Vili, Vilii..." kahdeksan ohjelmaa vuodelta 1990 ja kaksi ohjelmaa vuodelta 1991. Todennäköisesti kyseinen sketsi löytyy joltakin näistä kolmesta dvd:stä.

HelMet-kirjastojen kokoelmissa on lainattavissa ainoastaan dvd Kuselan paluu. Sarjan kaikki kolme osaa ovat kyllä saatavissa esimerkiksi monista suurten kaupunkien kirjastoista eri puolilla Suomea, joten kaukolainaus onnistuu tarvittaessa. Niitä voi myös ostaa verkkokaupoista suht edullisesti.

Kommentit (0)

Vastauksesi