HELSINGIN YLIOPISTON NETTIOSOITE?

HELSINGIN YLIOPISTON NETTIOSOITE?

2 vastausta

Helsingin yliopiston nettiosoite on http://www.helsinki.fi/yliopisto/

Kommentit (0)
19.05.202009:45
27576
8

Helsingin yliopiston internetosoite on nykyisin muodossa: www.helsinki.fi/fi

Kommentit (4)
Nyt ei ole joku tainnut miettiä asiaa ihan loppuun saakka. Tuo osoite on vähän harhaanj... Nyt ei ole joku tainnut miettiä asiaa ihan loppuun saakka. Tuo osoite on vähän harhaanjohtava sekä yliopiston itsensä että Helsingin kaupungin kannalta.
19.5.2020 16:06 Leo Salminen 4773
Yliopiston osoite on todellakin helsinki.fi - ja Helsingin kaupungin on hel.fi Asia on he... Yliopiston osoite on todellakin helsinki.fi - ja Helsingin kaupungin on hel.fi Asia on herättänyt kummastusta vuosikausia, mutta se liittyi jotenkin domainien hankintaan aikoinaan, eikä kukaan ole syystä tai toisesta ruvennut asiaa muuttamaan. Helsingin yliopiston sivut ovat kammottavan sekavat, koska siellä on niin paljon tavaraa, että toivon todellakin, etten koskaan joudu hakemaan sieltä mitään. Tai jos joudun, niin en luultavastikaan yritäö tuon helsinki.fi :n kautta, vaan heittämällä haettavan tiedon googleen.
19.5.2020 18:20 Lahja Kotka 29484
Tuo pätee kyllä valitettavasti useimpiin sivustoihin, että googlaamalla löytyy helpomm... Tuo pätee kyllä valitettavasti useimpiin sivustoihin, että googlaamalla löytyy helpommin, kuin sivuston sisältä etsimällä.
20.5.2020 08:07 Leo Salminen 4773
Näytä enemmän
Myös osoitteet hy.fi ja uh.fi näyttäisivät olevan yliopistolle varattuja, mutta ne uud... Myös osoitteet hy.fi ja uh.fi näyttäisivät olevan yliopistolle varattuja, mutta ne uudelleenohjautuvat automaattisesti tuonne helsinki.fi -osoitteeseen. Ainakaan domainien hallintaoikeudet eivät siis näyttäisi olevan esteenä, jos yliopisto haluaisi tehdä korjaavan liikkeen ja antaa tuon nykyisen osoitteensa Helsingin kaupungin käyttöön. Kyllähän se varmaan vähän aikaa sekavuutta aiheuttaisi, mitta tuskin kauan - ainakaan, jos kumpikin taho pitäisi vaikkapa vuoden verran aloitussivullaan infolaatikon: "Etsitkö tätä" ja linkki siihen toiseen.
21.5.2020 14:24 Leo Salminen 4773
Näytä vähemmän

Vastauksesi