Helsingin Tapaninvainiontietä asfaltoitiin "hiljaiseksi" seitsemänsadan metrin...

Helsingin Tapaninvainiontietä asfaltoitiin "hiljaiseksi" seitsemänsadan metrin...

Helsingin Tapaninvainiontietä asfaltoitiin "hiljaiseksi" seitsemänsadan metrin matkalta.Minkä ihmeen takia lopetettiin kesken? Olisi hyvin saanut jatkua ainakin Karhusuontien risteykseen saakka.Me Rasintiellä asuvat ihmiset saamme kärsiä kovasti liikenteen melusta joka on viime vuosina kasvanut kovasti Tapaninvainion tiellä.Rasintien asunnot sijaitsevat kaikkein eniten lähinnä tietä ja se kohta jätettiin sitten asfaltoimatta.Mikähän tähän oli syynä??? Onko edes tulevaisuudessa tulossa muutosta? Tervetuloa kuuntelemaan kesällä melua Rasintie neljään tai kuuteen!!

Vastaus

Kiitos kutsusta!
Kyseinen asfaltointikohde kuuluu Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osaston kunnossapitoyksikölle. Sieltä saadun vastauksen mukaan kyseessä on vasta testi:

"Rakennusvirasto on teettänyt viimeisen kolmen vuoden aikana yhden melua vaimentavan päällystyskohteen vuodessa. Tällä hetkellä meillä on kyseistä päällystettä Konalantiellä, Pirjontie/Pirkkolantiellä sekä
Tapaninavainiontiellä joka tehtiin tänä syksynä.

Melua vaimentavaa päällystettä tehdään toistaiseksi vain koeosuuksina jolloin niiden toimivuutta seurataan melun ja kulumisen osalta. Koekohteiden perusteella osaltaan arvioidaan päällystetyypin soveltuvuutta, toimivuutta, sekä mahollisuuksia käytön laajentamiseen.

Tapaninvainiontiellä on laajemmaltikin tällaiselle päällystetyypille soveliasta osuutta. Toistaiseksi pitää kuitenkin vielä odottaa kunnes saadaan lisää
käyttökokemuksia."

Eli vielä ei kannata luovuttaa! Ja jos olet ollut tyytyväinen tämän hetkisen päällystetyn pätkän "äänentoistoon" kannattaa antaa asiasta palautetta.

Katu- ja puisto-osaston kotisivut:
http://www.hel.fi/wps/portal/Rakennusvirasto/Artikkeli?WCM_GLOBAL_CONTEX...

Kommentit (0)

Vastauksesi