Helmet-kirjastot ja koirat

Helmet-kirjastot ja koirat

Hei! Minulla on uusi koira ja olen kuullut, että osaan Helmet-kirjastoista saa tulla koiran kanssa. En kuitenkaan onnitu löytämään tietoa, että minne saa ja minne ei. Löysin kyllä tällaisen ohjeet: "Joihinkin HelMet-kirjastoihin on sallittua mennä koiran kanssa, toisiin taas ei. Jos katsot sivua http://www.helmet.fi/fi-FI, näet yläoikealla kohdan "Löydä kirjastosi". Valitse siitä se kirjasto, johon haluat mennä. Kirjaston nimen ja osoitteen alapuolella on pieniä kuvakkeita; jos yksi niistä on pieni koiran kuva, kirjastoon saa ottaa koiran mukaan." MUTTA en löydä yhdenkään kirjaston alta yhtään kuvaketta, siis muitakaan kuin koiria. Käytän enimmäkseen Itäkeskuksen kirjastoa tai Roihuvuoren kirjastoa. Saako niistä kumpaankaan mennä koiran kanssa?

Vastaus

Kirjastot, joihin koiran tuominen on sallittu, löytyvät klikkaamalla auki hakemiston Kirjastot ja palvelut. Sieltä löytyy pudotusvalikko otsikolla Näytä kirjastot, joissa on…. Pudotusvalikosta voit avata sivun, jossa on luettelo kirjastoista, joissa on koirat sallittu.

Helmet-palvelusivuston oranssista palkista aukeavalta välilehdeltä Kirjastot löytyy pudotusvalikko, josta voi etsiä kirjastojen yhteystiedot. Kun avaat kunkin kirjaston yhteystietosivun, sen vasemmassa laidassa on iso kuva kirjastosta ja oikeassa laidassa kirjaston yhteystiedot ja aukioloajat. Tällä sivulla on joko merkintä Koirat sallittu (ja vieressä tassun kuva) tai Koirat kielletty (ja vieressä ”tassunkieltomerkki”).

Roihuvuoren ja Itäkeskuksen kirjastoihin ei voi tuoda koiraa. Helsingin kirjastoista koirat on sallittu Etelä-Haagan, Jakomäen, Jätkäsaaren, Kontulan, Malminkartanon, Munkkiniemen, Oulunkylän, Pohjois-Haagan, Puistolan, Pukinmäen, Rikhardinkadun, Suomenlinnan, Suutarilan, Tapanilan, Tapulikaupungin ja Vallilan kirjastoissa sekä Kirjasto 10:ssä.

Kommentit (0)

Vastauksesi