Hei,tarvitsisin vuoden 1979 Helsingin puhelinluettelon.

Hei,tarvitsisin vuoden 1979 Helsingin puhelinluettelon.

Hei,
tarvitsisin vuoden 1979 Helsingin puhelinluettelon. Luetteloa voi kyllä lukea ja kopoidakin monessakin paikassa ja esim kaupunginmuseossa on siitä arkistokappale, mutta tarvitsisin omaksi aidon kappaleen, joka saa mennä rikki jne. Ilmeisesti Elisa on entinen Helsingin puhelinyhdistys ja olenkin lähettänyt heille tiedustelun, josko heiltä sattuisi löytymään jostain varastosta tällainen kappale. Mistä muualta voisin kysyä? Onko Helsingissä antikvariaattia, joka olisi erikoistunut johonkin tällaiseen tavaraan?

Vastaus

Hei!

Puhelinluettelot ovat tavaraa, joka ei liene antikvariaateissa kovin myyvä artikkeli, mutta jotkut antikvariaatit näyttävät myös kauppaavan puhelinluetteloita. Sinun kaipaamasi vuoden luetteloa ei tosin näyttänyt niistä löytyvän.

Helsingissä ei näyttäisi olevan juurikaan puhelinluetteloista kiinnostuneita antikvariaatteja – joskin Antiikki-Kirja Jan Strang osoitteessa http://www.strang.fi/antiikki-kirja/index.html myy puhelimiin liittyvää kirjallisuutta –, mutta ainakin Turussa sijaitsevat Arwo Paperi, jonka yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.fonecta.fi/tuotteet-ja-palvelut/Turku/255057/Antikvariaatti+A..., ja Maleka, jonka yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.fonecta.fi/tuotteet-ja-palvelut/Turku/907395/Antikvariaatti+M..., pitävät Internetissä tarjolla useita puhelinluetteloita. Saattaa tosin olla, että Internetissä on näkyvillä heidän kaikki valikoimansa, mutta voithan vaikka soittaa ja kysyä kaipaamastasi luettelosta.

Kommentit (0)

Vastauksesi