Hei,Nora Robertsin kirjat Jumalten tanssi ja Hiljaisuuden laakso taitaa olla...

Hei,Nora Robertsin kirjat Jumalten tanssi ja Hiljaisuuden laakso taitaa olla...

Hei,
Nora Robertsin kirjat Jumalten tanssi ja Hiljaisuuden laakso taitaa olla loppuunmyyty kaikista kirjakaupoista. Onkohan näistä kirjoista tulossa lisäpainosta, kun haluaisin kovasti omaksi nämä kirjat?

Vastaus
30.04.201020:30
25592
39

Hei!

Laitoin Gummerukselle sähköpostia tiedustellakseni, onko teoksista tulossa uusia painoksia, mutta toistaiseksi ei ole vastausta kuulunut. Jos haluta vielä itse yrittää, Gummeruksen yhteystietoja löytyy osoitteesta http://www.gummerus.fi/Page.asp?sivuID=287.

Vaikka kirjoja ei näytä oikein uutena löytyvän verkkokaupoistakaan, ne voisi saada hyvinkin ostettua käytettyinä, jos kirjat sellaisina kelpaavat sinulle. Huuto.netissä osoitteessa http://www.huuto.net on tällä vastaushetkellä kaupan useita kappaleita kirjaa ”Jumalten tanssi” ja yksi kappale myös teosta ”Hiljaisuuden laakso”. Muistan nähneeni sarjan kirjoja myös antikvariaateissa, joten niistäkin kirjaa voisi hyvin kysellä. Antikvariaatteja löytyy esimerkiksi osoitteista http://www.tie.to/antikvariaatit/, http://www.antikvariaatit.net/sivutsuomi/tutustujaseniin.html ja http://www.antikka.net/antikka.asp tai ihan vanhanaikaisesti puhelinluettelosta.

Kommentit (0)

Vastauksesi