Hei,Mistä löytyy tietoja Suomessa järjestettävistä MBA-koulutuksista ja muista...

Hei,Mistä löytyy tietoja Suomessa järjestettävistä MBA-koulutuksista ja muista...

Hei,

Mistä löytyy tietoja Suomessa järjestettävistä MBA-koulutuksista ja muista samankaltaisista laajemmista jatkokoulutuksista? Löytyykö jostain jotain tutkimusta koulutuksen tarjoajien "paremmuudesta"?

Kiitos!

2 vastausta

MBA koulutusta järjestetään useissa yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa. Täydennyskoulutus MBA-nimikkeitä tarjoavat myös yritykset. Kuitenkin tärkeämpi itse tutkintonimikettä on sen yhteyteen liitettävä koulun nimi. Helsingin Kauppakorkeakoulun tutkinto sai parhaat arvosanat Taloustutkimus Oy:n julkaisemassa Liikkeenjohdon koulutuksen yrityskuvatutkimuksessa (lokakuu 2001). Lisätietoja
http://www.taloustutkimus.fi/uutisia-yritysjohdastuntpalvelut2001.html

MBA koulutusta
Helsingin kauppakorkeakoulu: http://hkkk.fi/joko/index.html
Muita mm.
TKK: http://www.mba.hut.fi/
Hanken: http://www.iccd.fi/mba/
Jyväskylän yliopisto ja Chydenius-instituutti: http://www.chydenius.fi/yrityspalvelut/mba.html
Jyväskylän yliopisto:
http://www.cec.jyu.fi/koulutusohjelmat/mba/

Terveisin iGS-toimitus/ Helsingin kaupunginkirjasto

Kommentit (0)
26.05.202016:15
12
4

MBA-koulutuksen järjestäminen ei ole luvanvaraista, mutta laatua voi arvioida koulutusten akkreditointien perusteella. Laadukkaimmilla järjestäjille on ns. kolmoisakkreditointi MBA-tutkinnoilleen (ns. triple-crown) eli heillä on sekä EU-tasoinen EQUIS, yhdysvaltalainen AACSB ja brittiläinen AMBA-akkreditointi. 

Suomessa näitä kolmoisakkreditoituja koulutuksia tarjoavat Aalto-yliopisto, Hanken ja Henley (brittiläinen yliopisto, joka järjestää opetusta myös Suomessa).

Kommentit (0)

Vastauksesi