Hei,Minua on jo kauan mietityttänyt eräs laulu; soi aina silloin tällöin...

Hei,Minua on jo kauan mietityttänyt eräs laulu; soi aina silloin tällöin...

Hei,

Minua on jo kauan mietityttänyt eräs laulu; soi aina silloin tällöin mielessä ja haluaisin tietää esittäjän ja laulun nimen. Muistan pätkiä laulun sanoista; jotenkin näin: " Minä ajoin Ooppelilla, Niemen Kalle Ifalla, appiukko Panhardilla ja pressa oli UKK..." ja "tuli Mosse musta, kuski oli Kustavista Rautamaa(?) näytti ajon mallin, rivon romurallin tämä Rautamaa..." ja jotain että "...radiossa STT...??" Luulisin siis että nämä pätkät ovat samasta laulusta. C-kasetilta tätä vanhemmat kuunteli joskus lapsuudessani ehkä vuosien 1984 - 1990 välissä, en muista tarkkaan.

3 vastausta

Ikävä kyllä tätä laulua ei ole kukaan iGSiläinen eikä myöskään kollegat ympäri Suomeakaan tunnistaneet. Muistaisiko kukaan lukijoistamme?

Kommentit (0)
12.10.201422:14
20641
43

kappale löytyy mika sundqvistin hormoonihiiret-lp:ltä ja c-kasetilta, jos kysyjällä tällaisia klassisia äänentoistolaitteita sattuisi olemaan. sitten tarvitaankin vain ERITTÄIN hyvin varustettu levykauppa. kokeilkaapa AH-recordsia helsingissä.

Kommentit (0)
12.10.201414:08
7
7

Terve!

Toivottavasti olet saanut jo vastauksesi. Jos et, niin kyseinen laulu on Mika Sundqvistin Kiilanokka vm.-57. Ikävä kyllä kuuluu niihin biiseihin jotka ovat tuntemattomampia ja ovat jääneet siksi ihmisten tietoisuuden taka-alalle. Omasta lapsuudestani tämän biisin myös muistan ja juuri samoilla sanoituksilla jotka olit itse kirjannut.

Löytynee googlettamalla maksullisena ladattavana mp3-tiedostona jos kiinnostaa hommata : ) Itse latasin enkä jäänyt kylmäksi. Oli juuri sellainen se kertosäe kuin muistin.

Toivottavasti oli apua : )

Kommentit (0)

Vastauksesi