Hei, sama päivittäin ajomatka kyllästyttää ja haluaisin piristykseksi opiskella...

Hei, sama päivittäin ajomatka kyllästyttää ja haluaisin piristykseksi opiskella...

Hei, sama päivittäin ajomatka kyllästyttää ja haluaisin piristykseksi opiskella saksaa työmatkalla. Mikä olisi hyvä kirjastosta löytyvä keskitason tai ylemmän tason saksankielen kurssi, jossa opeteltaisiin nimenomaan puhumaan ja joka soveltuisi autossa opiskeltavaksi?

Vastaus

HelMet -kirjastojen kokoelmassa on useita cd-levy-muotoisia saksan kielen kursseja. Aika monet ovat alkeistasoisia ja aina kurssin tasoa ei ole selvästi ilmaistu. Tässä muutamia erityisesti puhumisen oppimiseen suunnattuja kursseja: Thomas, Michel: Speak German with Michel Thomas (McGraw-Hill, 2000); Kudel, Paul: Land und Leute von Aachen nach Zwickau (Otava, 2002); Smith, Elisabeth: Fast German in a day: ”now you are talking!” (Hodder & Stoughton, 2011); Coggle, Paul: Speak German with confidence (Hodder & Stoughton, 2010); Rakkolainen, Sirpa: Deutsch in Berufsleben (Edita 2008); Linderoos, Petra: Prima (WSOY 2004-2005). Teosten saatavuuden voi tarkistaa sivulta http://www.helmet.fi.
Varsinaisten kielikurssien lisäksi kielitaitoa voi parantaa kuuntelemalla saksankielisiä äänikirjoja. Niitäkin on runsaasti lainattavissa HelMet -kirjastoista.

Kommentit (0)

Vastauksesi